Over Hoshizaki
In de horeca kiest u voor kwaliteit en daarvoor staat Hoshizaki. Met hoogwaardige apparatuur die het resultaat is van een zorgvuldig ontwerpproces. Daarmee vertaalt Hoshizaki kennis van hoogwaardige elektronica in apparatuur die voor u en talloze andere bedrijven het verschil maakt. Tegenwoordig werkt Hoshizaki nauw samen met diverse partijen in Europa, waarmee het beste uit twee werelden wordt samengebracht. Bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u elk denkbaar product voor het maken, verwerken en opslaan van ijsblokjes, gecrusht ijs en ijs in andere vormen. Hoshizaki biedt elke denkbare variant, zodat u producten koelt of perfecte cocktails maakt.
Hoshizaki ijsblokjesmachine
Maak kennis met de diverse Hoshizaki ijsblokjesmachines. Elk van deze apparaten verbaast u met een veelheid aan mogelijkheden. Van haast ongelimiteerde capaciteit voor het maken en bewaren van ijs, tot de vele vormen die het ijs kan aannemen. In de regel kunt u met de meer geavanceerde Hoshizaki ijsblokjesmachines diverse vormen van ijs maken. Dat doet u natuurlijk niet alleen voor de vorm. Kleiner ijs koelt sneller, maar smelt ook sneller. Het is de standaard bij cocktails, maar bijvoorbeeld ook bij het koelen van vis. Het gebruik van ijs uit een professioneel apparaat waarborgt dat u vis langer vershoudt en uw gasten of klanten de kwaliteit biedt die ze verwachten. U heeft bovendien altijd ijs als u dat nodig heeft, want Hoshizaki ijsblokjesmachines zijn zéér betrouwbaar.