Service & Garantie

Werkt u product niet meer? Wat vervelend maar we gaan dit voor u oplossen. Neem dan altijd even contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

Producten binnen de garantie

Binnen Amsterdam:
Werkt uw product niet meer binnen de wettelijke garantie periode van 1 jaar zullen dit voor u oplossen. Zit u in Amsterdam dan zullen we kleine apparaten ophalen om deze na te kijken in onze werkplaats. Zijn het grote apparaten dan komt eerst onze eigen service langs om te kijken of het probleem op te lossen is.

Lukt dit niet dan zullen wij, in samenspraak met de fabrikant, het product ophalen of een servicemonteur vanuit de fabriek langssturen. In veel van de gevallen hebben wij leen apparatuur beschikbaar dat u kunt gebruiken zolang wij het probleem proberen op te lossen.

Buiten Amsterdam:
Werkt uw product niet meer binnen de wettelijke garantie periode van 1 jaar zullen dit voor u oplossen. Kleine apparaten kunt u naar ons opsturen zodat wij deze kunnen na kijken in onze werkplaats. Zijn het grote apparaten dan zullen wij, in samenspraak met de fabrikant, een servicemonteur vanuit de fabriek langssturen.

Producten buiten de garantie

Binnen Amsterdam:
Heeft u een apparaat dat niet meer werkt en wilt u graag dat wij dit voor u oplossen ook dat is geen probleem. In overleg met onze klantenservice zullen wij proberen om de storing op locatie op te lossen of wij halen het product op om in onze werkplaats na te kijken. Ook nu hebben wij in veel gevallen een leen apparaat beschikbaar zodat u niet zonder zit. 

Wanneer wij weten wat het probleem is en hoe wij dit moeten oplossen, laten wij dit weten en kunt u wel of niet akkoord gaan met de kosten die hieraan verbonden zijn. Daarna komen wij het apparaat weer terug brengen en in sommige gevallen sluiten wij ook deze weer aan zodat u weer kan doen waar u goed in bent.

Buiten Amsterdam:
Onze werkgebied is Amsterdam. Heeft u een apparaat dat niet meer werkt dan is het verstandig om contact op te nemen met uw leverancier.

Storing aan koelingen?

Heeft u een storing aan een koeling? Wordt hij te warm of juist te koud? Dan zullen wij u door sturen naar een andere servicemonteur. Wij repareren geen koelingen.

Vragen over onze service en garantie? Onze klantenservice helpt u graag verder! Neem dus gerust even contact met ze op.