De Hoshizaki Sushi koelvitrines met de motor aan de rechterzijde en een constante temperatuur van 5 graden Celsius biedt een prachtige manier om uw sushi en andere producten te presenteren. Hier zijn enkele kenmerken van deze koelvitrine:

1. Elegant en RVS Design

Met zijn afgeronde glazen ruit en roestvrijstalen exterieur trekt de Hoshizaki Sushi koelvitrines de aandacht van potentiële klanten. Het is niet alleen een praktische vitrine, maar ook een stijlvolle blikvanger.

2. Behoud van Vochtigheid en Temperatuur

Een unieke verdamper zorgt ervoor dat zowel de vochtigheid als de temperatuur constant blijven. Omdat Hoshizaki-machines niet ontdooien, is er geen condenswater dat op uw gepresenteerde sushi druppelt. Hierdoor blijft uw sushi langer vers en behoudt het zijn kwaliteit op topniveau.

3. Eenvoudige Toegang en Reiniging

Uw producten zijn gemakkelijk toegankelijk dankzij de verschuifbare glazen panelen aan de achterzijde van de Sushi Koelvitrine. Deze glazen panelen kunnen eenvoudig worden verwijderd, waardoor reiniging en onderhoud moeiteloos zijn.

4. Flexibele Opties

De Sushi koelvitrine zijn verkrijgbaar met een compressorunit aan zowel de linker- als de rechterzijde, afhankelijk van uw voorkeur (gezien vanaf de voorkant). De meegeleverde plateaus kunnen worden omgekeerd om de koelprestaties te verbeteren, wat extra flexibiliteit biedt.

5. Belangrijke Opmerking

Het is van cruciaal belang om te begrijpen dat de Sushi koelvitrine niet zijn ontworpen voor langdurige voedselopslag. Ze zijn specifiek bedoeld voor de dagelijkse, verse presentatie van producten. Daarom is dagelijkse ontdooiing en reiniging nodig om optimale prestaties te behouden.

Kortom, de Hoshizaki Sushi koelvitrines met de motor aan de rechterzijde biedt niet alleen een stijlvolle manier om sushi en andere producten te presenteren, maar zorgt er ook voor dat ze vers en van topkwaliteit blijven. Het is een uitstekende keuze voor bedrijven die dagelijks verse producten willen aanbieden en aandacht besteden aan visuele aantrekkingskracht en kwaliteit.