Hoshizaki’s KM-serie is gespecialiseerd in het produceren van crescent ijs, dat zich onderscheidt door zijn unieke halve maanvorm en bewegingsvrijheid. Deze samenvatting belicht de belangrijkste kenmerken en voordelen van de KM-serie ijsmachines:

Crescent IJs: De KM-serie van Hoshizaki is ontworpen om heldere ijsblokjes te produceren in de kenmerkende halve maanvorm, bekend als Crescent IJs. Een opmerkelijk voordeel van dit type ijs is dat de blokjes vrij kunnen bewegen zonder aan elkaar te kleven in de opslagbunker. Dit voorkomt luchtgaten en maximaliseert de opslagcapaciteit. Bovendien maakt de unieke vorm van het ijs diverse toepassingen mogelijk, variërend van het serveren van dranken uit post-mix installaties tot gebruik in visvervoer, showvitrines en zelfs lasertherapie.

Duurzame Verdamper: De KM-reeks maakt gebruik van een verticale roestvrijstalen verdamper die bijzonder duurzaam is en vrijwel geen onderhoud vereist. Het resulterende ijs is kristalhelder omdat alleen de zuiverste watermoleculen aan de verdamper vastvriezen.

Efficiënt Water- en Energieverbruik: KM-machines blinken niet alleen uit in de productie van hoogwaardig ijs, maar zijn ook energie- en waterzuinig. Dankzij de ingebouwde microcomputer kunnen ze vriescycli beheren en instellingen aanpassen op basis van externe factoren die het ijsproductieproces beïnvloeden.

Hygiënisch en Duurzaam: Zowel de verdamper als de behuizing van de KM-machines zijn vervaardigd uit roestvrij staal, wat optimale hygiëne en duurzaamheid garandeert. Het toegangspaneel bevindt zich aan de voorzijde van de machine, waardoor onderhoud eenvoudig is.

Milieuvriendelijk: De KM-reeks ijsmachines staat bekend om hun milieuvriendelijkheid, mede dankzij het verminderde water- en energieverbruik en de duurzame constructie.

In essentie biedt de Hoshizaki KM-serie ijsmachines een veelzijdige oplossing voor de productie van Crescent IJs, met aandacht voor kwaliteit, efficiëntie en milieuvriendelijkheid. De unieke vorm van het ijs en de mogelijkheid om luchtgaten te voorkomen, maken het ideaal voor diverse toepassingen, terwijl het duurzame ontwerp en de geavanceerde technologieën zorgen voor betrouwbaarheid en onderhoudsgemak. Het is een uitstekende keuze voor bedrijven die streven naar hoogwaardig ijs en operationele efficiëntie.