De IM-65WNE is een ijsblokjesmachine met een ingebouwde opslagbunker en staat bekend om zijn zeer laag water- en energieverbruik. Hier is een samenvatting van de belangrijkste kenmerken en voordelen van dit model:

Energiezuinig: De IM-65WNE ijsblokjesmachine is ontworpen met een sterke focus op energie-efficiëntie, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op zowel water- als energieverbruik.

Gesloten watercircuit: Dit model biedt een gesloten watercircuit dat optimale bescherming biedt tegen verontreiniging. Potentiële toegangspunten voor onzuiverheden zijn tot een minimum beperkt, wat de hygiëne van het geproduceerde ijs garandeert.

Automatische instellingen: Hoshizaki ijsblokjesmachines zijn computergestuurd, waardoor u de instellingen niet handmatig hoeft aan te passen, zelfs niet bij veranderende omstandigheden. Dit zorgt voor een consistent productieproces.

Hoogwaardig roestvrijstalen behuizing: De buitenkant van de machine is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is voorzien van geïntegreerde handgrepen voor optimale hygiëne en duurzaamheid.

Efficiënte isolatie: Het polyurethaan-isolatieschuim (HFC-vrij) zorgt ervoor dat de kwaliteit en de vorm van het geproduceerde ijs in de ijsopslagbunker lange tijd behouden blijven. Dit resulteert in minder productiecycli, wat de efficiëntie verhoogt.

Eenvoudig onderhoud: Met het gemakkelijk te reinigen luchtfilter kunt u dagelijks onderhoud zelf uitvoeren, waardoor de levensduur van de machine wordt verlengd en onderhoudskosten worden bespaard.

Uitneembare deurrubbers: De deurrubbers zijn afneembaar, waardoor warmte en bacteriën buiten worden gehouden. Dit maakt zelfreiniging en onderhoud eenvoudig.

Specificaties:

Ijsblokjevorm: Rechthoekig van medium formaat met afmetingen van 25x25x23 mm.
Ijsproductie per 24 uur: 63 kg bij een omgevingstemperatuur van 10°C en watertemperatuur van 10°C, 55 kg bij 21°C omgevingstemperatuur en 15°C watertemperatuur, en 52 kg bij 32°C omgevingstemperatuur en 21°C watertemperatuur.
Waterverbruik per 24 uur: Ongeveer 0,37 m³ bij 10°C omgevingstemperatuur en 10°C watertemperatuur, ongeveer 0,33 m³ bij 21°C omgevingstemperatuur en 15°C watertemperatuur, en ongeveer 0,27 m³ bij 32°C omgevingstemperatuur en 21°C watertemperatuur.
Let op: Een watergekoelde machine verbruikt aanzienlijk meer water (ongeveer 3 tot 4 keer meer) in vergelijking met een luchtgekoelde machine. Een watergekoelde machine is nodig in situaties waar geen verse luchttoevoer mogelijk is, zoals in een afgesloten kelder, een kast, of wanneer de machine volledig in een bar wordt ingebouwd. Sommige luchtgekoelde modellen kunnen echter wel geschikt zijn voor specifieke situaties. Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice.