Het Hoshizaki ijstransportsysteem (ITS) biedt een geïntegreerde oplossing voor het efficiënt en hygiënisch verplaatsen van ijs binnen uw bedrijf. Hier volgt een samenvatting van de belangrijkste kenmerken en voordelen van dit systeem:

Efficiënte opslag en distributie: Hoshizaki’s ITS omvat een assortiment trolleys, carts en zakken die zijn geïntegreerd als opslagcomponenten in de ijsmachines zelf. Het ITS-systeem heeft een verhoogde opslagbunker met daaronder een cart-systeem waar ijs automatisch, zonder handmatig scheppen, in kan vallen. Dit zorgt voor een snellere en veiligere ijsdistributie dankzij de wendbare rotocarts.

Tijdsbesparing en hygiëne: Zodra de trolleys of zakken vol ijs zitten, kunnen ze eenvoudig worden verwijderd en naar hun bestemming worden vervoerd, zonder dat het ijs vanuit de machine in een opvangbak hoeft te worden geschept. Dit minimaliseert niet alleen het risico op verontreiniging door menselijke aanraking, maar bespaart ook kostbare tijd die anders zou worden besteed aan het handmatig opscheppen van ijs per portie.

Hygiënisch ontwerp: Het ontwerp van het ITS-systeem is gericht op het minimaliseren van de kans op verontreiniging, terwijl het tegelijkertijd mogelijk is om grote hoeveelheden ijs te verplaatsen zonder menselijke tussenkomst.

Duurzame constructie: De buitenzijde van de bunker en de basis zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, terwijl de geïsoleerde cart is gemaakt van gegoten polyethyleen. Elke ITS-eenheid wordt geleverd met een standaard cart met een capaciteit van 109 kg en een bijbehorende ijsschep.

Compatibiliteit: Het ITS-systeem is geschikt voor ijsblokjesmachines van verschillende formaten, dankzij op maat gemaakte roestvrijstalen Top Kits.

Het Hoshizaki ITS-systeem biedt een complete en efficiënte oplossing voor het beheer van ijs binnen uw bedrijf. Het bevordert niet alleen de hygiëne en voedselveiligheid, maar bespaart ook waardevolle tijd en minimaliseert de kans op verontreiniging, waardoor het een waardevolle aanvulling is voor elke ijsproductieomgeving.