Het Hoshizaki ijstransportsysteem (ITS) is een geïntegreerde oplossing voor het efficiënt en hygiënisch verplaatsen van ijs binnen uw bedrijf. Hier is een samenvatting van de belangrijkste kenmerken en voordelen van het ITS-systeem:

Efficiënte opslag en distributie: ITS bestaat uit een reeks trolleys, carts en zakken die zijn geïntegreerd in de ijsmachines zelf. De opslagbunker van ITS is verhoogd en heeft een cart-systeem eronder waar het ijs door de zwaartekracht in kan vallen, zonder dat er handmatig geschept hoeft te worden. Dit resulteert in een snellere en veiligere ijsdistributie voor werknemers.

Tijdsbesparing en hygiëne: Zodra de trolleys of zakken vol zijn, kunnen ze eenvoudig worden verwijderd en naar hun bestemming worden gedragen of gereden, zonder dat het ijs vanuit de machine in een vergaarbak hoeft te worden geschept. Dit minimaliseert niet alleen het risico op verontreiniging door menselijke aanraking, maar bespaart ook kostbare tijd die anders zou worden besteed aan het opscheppen van ijs per portie.

Hygiënisch ontwerp: Het ontwerp van ITS is gericht op het minimaliseren van de kans op verontreiniging, terwijl het tegelijkertijd mogelijk maakt om grote hoeveelheden ijs te verplaatsen zonder menselijke tussenkomst.

Duurzame constructie: De buitenzijde van de bunker en de basis zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, terwijl de geïsoleerde cart is vervaardigd uit gegoten polyethyleen. Elke ITS-unit wordt geleverd met een standaard cart met een capaciteit van 109 kg en een ijsschep.

Compatibiliteit: Het ITS-systeem is geschikt voor ijsblokjesmachines van verschillende formaten, dankzij op maat gemaakte roestvrijstalen Top Kits.

Het Hoshizaki ITS-systeem biedt een geïntegreerde oplossing voor een veilig, efficiënt en hygiënisch ijsbeheer binnen uw bedrijf. Het duurzame ontwerp en de tijdsbesparing maken het een waardevolle aanvulling voor uw ijsproductieprocessen.