Hoshizaki’s ijstransportsystemen, waaronder het Integrated Storage (ITS) systeem, bieden een geïntegreerde oplossing voor het efficiënt en hygiënisch beheren van ijs in diverse bedrijfsomgevingen. Hier volgt een samenvatting van de belangrijkste kenmerken en voordelen van dit systeem:

Efficiënte opslag en distributie: Het Hoshizaki ITS-systeem omvat verschillende componenten zoals trolleys, carts en zakken die naadloos zijn geïntegreerd als opslagonderdelen in de ijsmachines zelf. Het systeem bestaat uit een verhoogde opslagbunker met daaronder een cart-systeem. Hierdoor kan het ijs moeiteloos en zonder handmatig scheppen in de opslag vallen. Dankzij de manoeuvreerbare rotocarts verloopt de ijsdistributie snel en veilig voor werknemers.

Tijdsbesparing en hygiëne: Zodra de trolleys of zakken vol ijs zijn, kunnen ze eenvoudig worden verwijderd en naar hun bestemming worden vervoerd, zonder dat het ijs vanuit de machine in een opvangbak hoeft te worden geschept. Deze methode minimaliseert niet alleen de kans op verontreiniging door menselijke aanraking, maar bespaart ook waardevolle tijd die anders zou worden besteed aan het handmatig portioneren van ijs.

Hygiënisch ontwerp: Het ontwerp van het ITS-systeem is gericht op het minimaliseren van het risico op verontreiniging, terwijl het tegelijkertijd mogelijk is om grote hoeveelheden ijs te verplaatsen zonder dat menselijke handen eraan te pas komen.

Duurzame constructie: De buitenzijde van de bunker en de basis zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. De geïsoleerde cart is gemaakt van gegoten polyethyleen. Elke ITS-eenheid wordt geleverd met een standaard cart met een capaciteit van 109 kg en een bijbehorende ijsschep.

Compatibiliteit: Het Hoshizaki ITS-systeem is veelzijdig en geschikt voor ijsblokjesmachines van verschillende formaten dankzij op maat gemaakte roestvrijstalen Top Kits.

Kortom, Hoshizaki’s ITS-systeem biedt een complete en efficiënte oplossing voor het beheer van ijs binnen uw bedrijf. Het verbetert niet alleen de hygiëne en voedselveiligheid, maar bespaart ook waardevolle tijd en minimaliseert de kans op verontreiniging. Hierdoor is het een waardevolle toevoeging voor elke ijsproductieomgeving.