Het Hoshizaki ijstransportsysteem (ITS) biedt een geïntegreerde oplossing voor het efficiënt en hygiënisch beheren van ijs in uw bedrijf. Hier is een samenvatting van de belangrijkste kenmerken en voordelen van dit systeem:

Efficiënte opslag en distributie: Hoshizaki’s ITS-systeem omvat een assortiment trolleys, carts en zakken die naadloos zijn geïntegreerd als opslagonderdelen in de ijsmachines zelf. Het systeem omvat een verhoogde opslagbunker met daaronder een cart-systeem dat ijs zonder handmatig scheppen laat vallen, dankzij de manoeuvreerbare rotocarts. Dit zorgt voor een veilige en snelle ijsdistributie binnen uw faciliteit.

Tijdsbesparing en hygiëne: Zodra de trolleys of zakken vol ijs zitten, kunnen ze gemakkelijk worden verwijderd en naar hun bestemming worden vervoerd, zonder dat het ijs vanuit de machine in een opvangbak hoeft te worden geschept. Deze methode minimaliseert niet alleen het risico op verontreiniging door menselijke aanraking, maar bespaart ook waardevolle tijd die anders zou worden besteed aan het handmatig opscheppen van ijs per portie.

Hygiënisch ontwerp: Het ontwerp van het ITS-systeem is gericht op het minimaliseren van de kans op verontreiniging, terwijl het tegelijkertijd mogelijk is om grote hoeveelheden ijs te verplaatsen zonder menselijke tussenkomst.

Duurzame constructie: De buitenzijde van de bunker en de basis zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, terwijl de geïsoleerde cart is gemaakt van gegoten polyethyleen. Elke ITS-eenheid wordt geleverd met een standaard cart met een capaciteit van 109 kg en een bijbehorende ijsschep.

Compatibiliteit: Het ITS-systeem is geschikt voor ijsblokjesmachines van verschillende formaten dankzij op maat gemaakte roestvrijstalen Top Kits.

Het Hoshizaki ITS-systeem biedt een complete en efficiënte oplossing voor het beheer van ijs binnen uw bedrijf. Het bevordert niet alleen de hygiëne en voedselveiligheid, maar bespaart ook waardevolle tijd en minimaliseert de kans op verontreiniging. Hierdoor is het een waardevolle toevoeging voor elke ijsproductieomgeving.