Hoshizaki’s ijstransportsystemen zijn geavanceerde oplossingen voor het efficiënt en hygiënisch beheren van ijs in diverse bedrijfsomgevingen. Hier is een samenvatting van de belangrijkste kenmerken en voordelen van het Hoshizaki Integrated Transport System (ITS):

Geïntegreerde Opslag: Het ITS-systeem omvat een reeks componenten, waaronder trolleys, carts en zakken, die naadloos zijn geïntegreerd als opslagonderdelen in Hoshizaki ijsmachines. De kern van het systeem is de verhoogde opslagbunker met daaronder een cart-systeem. Hierdoor kan ijs moeiteloos en zonder handmatig scheppen in de opslag vallen.

Efficiënte en Veilige Distributie: Het ITS-systeem is ontworpen met manoeuvreerbare rotocarts, waardoor ijsdistributie veiliger en sneller wordt voor werknemers. Dit betekent dat zodra de trolleys of zakken vol ijs zijn, ze eenvoudig kunnen worden verwijderd en naar hun bestemming kunnen worden gebracht of gereden, zonder dat ijs handmatig vanuit de machine in een opvangbak moet worden geschept.

Hygiëne en Voedselveiligheid: Een van de belangrijkste voordelen van het ITS-systeem is het minimaliseren van de kans op verontreiniging. Omdat het ijs niet wordt blootgesteld aan handen of andere mogelijke bronnen van verontreiniging tijdens het transport, blijft het ijs schoon en veilig voor consumptie.

Flexibiliteit en Tijdsbesparing: Het ITS-systeem biedt niet alleen hygiënische voordelen, maar bespaart ook kostbare tijd. Het elimineert de noodzaak om ijs handmatig te scheppen en maakt het vervoer van grote hoeveelheden ijs efficiënter.

Duurzaam Ontwerp: De buitenzijde van de bunker en de basis zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. De cart is geïsoleerd en gemaakt van gegoten polyethyleen, waardoor het ijs op de juiste temperatuur blijft tijdens transport.

Compatibiliteit en Aanpasbaarheid: Het ITS-systeem is veelzijdig en kan worden aangepast aan ijsblokjesmachines van verschillende formaten door het gebruik van op maat gemaakte roestvrijstalen Top Kits.

Kortom, het Hoshizaki ITS-systeem biedt een volledige en efficiënte oplossing voor het beheer van ijs in verschillende bedrijfsomgevingen. Het verbetert de hygiëne, verhoogt de operationele efficiëntie en waarborgt de kwaliteit van het ijs voor consumptie. Als gevolg daarvan is het een waardevolle aanvulling voor bedrijven die ijs op grote schaal produceren en gebruiken.