Disclaimer

De informatie op Horeca Centrum Amsterdam is met de uiterste zorg samengesteld. Daarbij zal getracht worden om alle getoonde informatie regelmatig aan te passen, overeenkomstig aan de ontwikkelingen op het gebied van de verschillende producten. Verder zal worden getracht, om al de gegevens die wij hebben verzameld, zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Aan de verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten en onjuistheden die op Horeca Centrum Amsterdam gepubliceerd zijn. Wij vergelijken producten op basis van algemene gegevens.  Ook indien er sprake mag zijn van een storing of onderbreking van de website, wat resulteert in een vertraging van de door u opgevraagde informatie, wordt er geen aansprakelijkheid aanvaard.

Redactionele inhoud

Wij hebben op onze website een blog (https://www.horecacentrumamsterdam.nl/blog/), welke wordt geschreven door verschillende redacteuren. Wij doen ons best om de informatie zo duidelijk en objectief mogelijk te verwoorden. Het kan echter in enkele gevallen zo zijn dat de mening van de redacteur naar voren komt in een artikel. Wij aanvaarden op geen enkele manier aansprakelijkheid over de juistheid van deze stukken en of uitspraken. Wij schrijven onze stukken zonder invloed van een sponsor of verzekeraar.

Informatie van derden, producten en diensten

WanneerHoreca Centrum Amsterdam naar websites van derden doorverwijst, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten doorHoreca Centrum Amsterdam worden aanbevolen.Horeca Centrum Amsterdam geeft enkel informatie over het bestaan van deze producten. Horeca Centrum Amsterdam aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door Horeca Centrum Amsterdam niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid

Copyright

De Copyright van de inhoud van deze website berust bij Horeca Centrum Amsterdam Copyright © 2016-2019. Alle rechten voorbehouden. Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Horeca Centrum Amsterdam, materiaal dat zich op de websites bevindt, te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.