Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478

Bar tools

Bar tools

Bartools zijn handige accessoires in de bar die u in staat stellen de lekkerste drankjes te serveren aan uw gasten. HCA levert alle tools voor uw bar, of u nu op zoek bent naar metalen rietjes, cocktail shakers of een afdruipmat. Onze producten zijn geschikt voor elk horecabedrijf, dus ook uw café, bar of restaurant kan profiteren van het gemak van onze bartools van hoge kwaliteit.

Handige cocktail tools

Wilt u uw gasten verblijden met een Bellini, een Blue Lagoon of een andere tropische cocktail? Met onze bartools bereidt u met gemak de lekkerste cocktails. Het maken van een goede cocktail begint met de keuze van een cocktail shaker of mixbeker. HCA verkoopt mixglazen en cocktail shakers in verschillende maten. Doe alle ingrediënten voor de cocktail van uw keuze in de shaker en mixen maar! Vergeet de inhoud niet te zeven met onze strainer, zodat er geen stukjes fruit of ijs meekomen in het glas. U kunt alle cocktail tools los aanschaffen, maar wij leveren ook handige cocktail sets waarin de belangrijkste items worden gecombineerd.

De perfecte cocktail bereiden

Een lekkere cocktail wordt gemaakt op basis van een recept waarin de verhoudingen tussen drank en andere ingrediënten perfect in balans zijn. Voor het afmeten van bijvoorbeeld rum of wodka, maakt u gebruik van een jigger – ook wel een barmaatje genoemd. Limoensap of citroensap voegt u eenvoudig toe met een lime squeezer of citroenknijper waarmee u het meeste sap uit de vrucht kunt halen. Wilt u munt toevoegen voor het maken van een Mojito? Dan is een muddler of stamper onmisbaar. Een randje van zout of suiker op de rand van het glas brengt u eenvoudig aan met een glasrimmer. Uiteraard levert HCA al deze tools om de perfecte cocktail te kunnen bereiden voor uw gasten.

Cocktails feestelijk presenteren

De presentatie van een cocktail moet eruitzien als een feestje in een glas. Natuurlijk kunt u bij HCA terecht voor cocktailglazen in diverse maten en modellen. In de categorie bartools vindt u voor de presentatie van cocktails bijvoorbeeld cocktaillepels en cocktailvorkjes voor de toevoeging van een stukje fruit of een olijf. Steeds meer horecabedrijven stappen over naar metalen rietjes voor hun cocktails en andere drankjes. Onze rietjes van RVS en copper plated rietjes zijn niet alleen een duurzaam alternatief voor plastic rietjes, maar zorgen ook nog eens voor een trendy uitstraling. Met een speciaal borsteltje zijn ze eenvoudig te reinigen en opnieuw te gebruiken. Naast metalen rietjes levert HCA ook transparante en zwarte ECO rietjes die 100% biologisch afbreekbaar zijn.

Professioneel bier tappen

Verkoopt u bier van de tap? Ook dan heeft HCA diverse bartools waar u in uw horecabedrijf niet zonder kunt. Uw gasten waarderen een biertje met een mooie schuimkraag. Door het glas na het tappen af te schuimen ontstaat er een laagje water op de schuimkraag zodat deze beter behouden blijft. Voor het afschuimen van bier kunt u bij HCA een bierspatel aanschaffen, deze bartool wordt ook wel een bierafschuimer of bierafstrijker genoemd. Onze bierspatels zijn leverbaar in kunststof en RVS.