De Hoshizaki ijsblokjesmachines voor stervormig ijs van 18g zijn onderdeel van de IM-reeks ijsmachines, die uitblinken in hygiëne, efficiëntie en kwaliteit van ijsproductie. Hier is een samenvatting van de belangrijkste kenmerken en werking van deze machines:

Hygiënisch ijsproductiesysteem: Deze ijsmachines zijn ontworpen met hygiëne als topprioriteit en maken gebruik van een ijsproductiesysteem met gesloten cellen. Dit systeem omvat een ingebouwde automatische reinigings- en spoelcyclus die ervoor zorgt dat het waterreservoir na elke ijsproductiecyclus leeggemaakt, gereinigd en vervolgens weer gevuld wordt met vers water. Hierdoor wordt de hygiëne van het geproduceerde ijs gegarandeerd.

Gesloten watercircuit: Een essentieel kenmerk van deze machines is de watersproeiplaat die perfect aansluit op de onderzijde van de verdamper. Dit zorgt ervoor dat het watercircuit volledig gesloten is, waardoor zowel externe verontreiniging als waterverlies worden voorkomen. Elk ijsblokje wordt onder druk gevuld met water, wat resulteert in ijs van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Efficiënt watergebruik: Tijdens het vormingsproces van de ijsblokjes wordt hetzelfde water hergebruikt, waardoor er geen vers water nodig is gedurende de gehele ijsproductiecyclus. Het waterreservoir binnen de machine voorziet in de watervoorziening.

Heetgasontdooiing: Zodra de ijsblokken volledig zijn gevormd, start een microcomputer de heetgasontdooiing. Hierbij wordt de watersproeiplaat geopend en wordt het hete gas geleidelijk gebruikt om de verdamper te verwarmen. Dit proces zorgt ervoor dat al het overgebleven water uit de ijsproductiecyclus wordt verwijderd.

Opslagbunker: De opslagbunker is ontworpen voor eenvoudige reiniging en bevat schuimisolatie van hoge dichtheid om het smelten van het ijs te vertragen. De deurpakkingen dragen bij aan de isolatie, waardoor bacteriën geen toegang hebben tot de ijsopslag. Een verwijderbaar condensorluchtfilter kan gemakkelijk worden schoongemaakt, waardoor de ijsmachine maximale prestaties kan leveren.

Belangrijkste kenmerken:

Elke ijscyclus wordt uitgevoerd met vers water.
De watersproeiplaat wordt bij elke cyclus gereinigd.
Gesloten watercircuit voor essentiële bescherming tegen verontreiniging.
Roestvrijstalen behuizing voor duurzaamheid.
Geïntegreerde deurknoppen voor gebruiksgemak.
Afneembaar deurrubber voor eenvoudige reiniging en onderhoud.
Eenvoudig te reinigen luchtfilter voor optimale prestaties.
Ingespoten polyurethaanschuim zorgt voor uitstekende isolatie.
Microcomputerbesturing voor nauwkeurige werking.
De Hoshizaki ijsblokjesmachines voor stervormig ijs van 18g leveren niet alleen ijs van uitstekende kwaliteit, maar bieden ook gebruiksgemak en efficiëntie in hun bediening. Ze zijn duurzaam en betrouwbaar, zelfs in omgevingen met hoge temperaturen, en zijn geschikt voor diverse horecagelegenheden zoals bars, pubs, restaurants, cafés, broodjeszaken, hotels en meer. Deze machines voldoen aan strenge hygiënenormen en zorgen voor een constante toevoer van hoogwaardig ijs.