Het Hoshizaki ijstransportsysteem (ITS) is een innovatieve oplossing voor het veilig en efficiënt transporteren van ijs binnen uw horeca- of cateringomgeving. Hier is een samenvatting van de belangrijkste kenmerken en voordelen van het ITS:

Geïntegreerde opslagoplossing: Het ITS bestaat uit een reeks trolleys, carts en zakken die als opslagonderdelen zijn geïntegreerd in de ijsmachines zelf. Dit zorgt voor een naadloze en efficiënte ijsopslag en -distributie.

Manoeuvreerbare rotocarts: ITS omvat manoeuvreerbare rotocarts onder een verhoogde opslagbunker. Het ijs kan eenvoudig en zonder te scheppen in de carts vallen dankzij de zwaartekracht. Dit systeem versnelt de ijsdistributie aanzienlijk en zorgt voor de veiligheid van werknemers.

Tijd- en hygiënebesparing: Zodra de trolleys of zakken vol zijn, kunnen ze eenvoudig worden verwijderd en naar hun bestemming worden gedragen of gereden, zonder dat het ijs handmatig vanuit de machine in een vergaarbak hoeft te worden geschept. Deze methode minimaliseert niet alleen het risico op verontreiniging, maar bespaart ook kostbare tijd die anders zou worden besteed aan het opscheppen van ijs per portie.

Hygiënisch ontwerp: Het ontwerp van het ITS is gericht op het minimaliseren van het risico op verontreiniging, bijvoorbeeld door menselijke aanraking. Tegelijkertijd maakt het systeem het mogelijk om grote hoeveelheden ijs te verplaatsen zonder menselijke tussenkomst.

Duurzame constructie: De buitenzijde van de bunker en de basis zijn vervaardigd uit duurzaam roestvrij staal, terwijl de geïsoleerde cart is gemaakt van gegoten polyethyleen. Dit garandeert een lange levensduur en betrouwbaarheid.

Compatibiliteit: Het ITS is geschikt voor ijsblokjesmachines van verschillende formaten, dankzij op maat gemaakte roestvrijstalen Top Kits.

Extra uitrusting: Elke ITS-unit wordt geleverd met een standaard cart met een capaciteit van 109 kg en een ijsschep, waardoor het systeem direct operationeel is.

Het Hoshizaki ITS biedt een geïntegreerde, hygiënische en tijdbesparende oplossing voor het verplaatsen van ijs binnen uw bedrijf, en het duurzame ontwerp zorgt ervoor dat u er langdurig van kunt profiteren.