De Hoshizaki ijsblokjesmachines voor cilinderijs, met ijsblokjes van 42 gram en een afmeting van 37øx45 bxh, zijn ontworpen met een sterke nadruk op hygiëne en efficiëntie. Hier is een samenvatting van de belangrijkste kenmerken en werking:

Hygiënisch ijsproductiesysteem: Deze ijsmachines maken gebruik van een gesloten cel ijsproductiesysteem met een automatische reinigings- en spoelcyclus. Na elke ijsproductiecyclus wordt het waterreservoir geleegd, gereinigd en opnieuw gevuld met vers water, wat de hygiëne van het ijs waarborgt.

Watercircuit zonder verontreiniging: Een watersproeiplaat sluit nauw aan op de onderzijde van de verdamper, wat resulteert in een gesloten watercircuit dat beschermd is tegen zowel externe verontreiniging als waterverlies. Dit zorgt voor ijsblokjes van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Efficiënt watergebruik: Tijdens de vorming van het ijsblokje wordt dezelfde hoeveelheid water hergebruikt, waardoor er geen vers water nodig is gedurende de hele ijsproductiecyclus. Het waterreservoir binnen de machine voorziet in de behoefte aan water.

Heetgasontdooiing: Wanneer het ijsblokje volledig is gevormd, wordt een heetgasontdooiingsproces geactiveerd door een microcomputer. Dit proces verwarmt langzaam de verdamper en verwijdert al het overgebleven water uit de ijsproductiecyclus voordat het ijsblokje in de opslagbunker valt.

Eenvoudig te reinigen opslagbunker: De opslagbunker is voorzien van schuimisolatie met hoge dichtheid om smelten van het ijs te vertragen. De deurpakkingen zorgen voor isolatie en voorkomen de toegang van bacteriën tot de ijsopslag. Een uitneembaar condensorluchtfilter is gemakkelijk schoon te maken en helpt de machine optimale prestaties te behouden.

Belangrijkste kenmerken:

Elke ijscyclus wordt uitgevoerd met vers water.
De watersproeiplaat wordt gereinigd bij elke cyclus.
Gesloten watercircuit voor essentiële bescherming tegen verontreiniging.
Roestvrijstalen behuizing voor duurzaamheid.
Geïntegreerde deurknoppen voor gebruiksgemak.
Afneembaar deurrubber voor reiniging en onderhoud.
Eenvoudig te reinigen luchtfilter voor optimale prestaties.
Ingespoten polyurethaanschuim voor uitstekende isolatie.
Microcomputerbesturing voor nauwkeurige werking.
De Hoshizaki IM-reeks ijsmachines voor cilinderijs biedt duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs in hoge omgevingstemperaturen. Ze zijn ideaal voor gebruik in diverse horecagelegenheden zoals bars, pubs, restaurants, cafés, broodjeszaken, hotels, en meer. Deze machines waarborgen niet alleen hygiënisch ijs van hoge kwaliteit, maar bieden ook gemak en efficiëntie in hun bediening.