De Hoshizaki KM-serie biedt een uitstekende ijsproductieoplossing met heldere ijsblokjes in de vorm van een halve maan, bekend als Crescent IJs. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen van deze serie samengevat:

Crescent IJs: De KM-serie produceert Crescent IJs, waarbij de ijsblokjes vrij bewegen zonder aan elkaar te kleven in de opslagbunker. Dit zorgt voor maximale opslagcapaciteit en veelzijdigheid in gebruik, van drankenservice in post-mix installaties tot toepassingen zoals visvervoer, showvitrines en zelfs lasertherapie.

Duurzame Verdamper: Deze ijsmachines zijn uitgerust met verticale roestvrijstalen verdamper die duurzaam is en vrijwel geen onderhoud nodig heeft. Dit resulteert in kristalheldere ijsblokjes omdat alleen de zuiverste watermoleculen aan de verdamper hechten.

Efficiënt Water- en Energieverbruik: De KM-machines zijn niet alleen uitstekend in ijsproductie, maar ook efficiënt in water- en energieverbruik. Ze worden aangestuurd door een microcomputer die de vriescycli beheert en instellingen aanpast op basis van externe factoren die het ijsproductieproces beïnvloeden.

Hygiënisch en Duurzaam: De verdamper en de behuizing van de KM-machines zijn gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor optimale hygiëne en duurzaamheid. Het toegangspaneel bevindt zich aan de voorzijde van elke machine, waardoor onderhoud eenvoudig is.

Milieuvriendelijk: De KM-reeks wordt geprezen om zijn milieuvriendelijkheid vanwege het lage water- en energieverbruik. Dit maakt de machines niet alleen kostenefficiënt, maar ook beter voor het milieu.

In het kort, de Hoshizaki KM-serie biedt een uitstekende ijsproductieoplossing voor commerciële toepassingen, gekenmerkt door heldere Crescent IJsblokjes, duurzaamheid, efficiëntie in water- en energieverbruik, optimale hygiëne, en gebruiksgemak. Het is de ideale keuze voor bedrijven die hoogwaardig ijs nodig hebben voor diverse toepassingen en tegelijkertijd willen profiteren van duurzaamheid en kostenbesparingen.