De Hoshizaki KM-serie ijsmachines is gespecialiseerd in het produceren van heldere ijsblokjes in de kenmerkende halve maanvorm, bekend als Crescent IJs. Hier is een samenvatting van de belangrijkste kenmerken en voordelen van deze serie:

Crescent IJs: De KM-serie ijsmachines produceren ijsblokjes in de vorm van halve manen, Crescent IJs genaamd. Deze ijsblokjes hebben de unieke eigenschap dat ze vrij kunnen bewegen zonder aan elkaar te kleven in de opslagbunker, wat resulteert in maximale opslagcapaciteit. De veelzijdigheid van dit ijs maakt het geschikt voor diverse toepassingen, van het serveren van dranken uit post-mix installaties tot het transporteren van vis, showvitrines en zelfs gebruik in lasertherapie.

Duurzame Verdamper: De KM-reeks is uitgerust met een verticale roestvrijstalen verdamper die zeer duurzaam is en vrijwel geen onderhoud vereist. De ijsblokjes die worden geproduceerd, zijn kristalhelder omdat alleen de zuiverste watermoleculen aan de verdamper vastvriezen.

Efficiënt Water- en Energieverbruik: Naast het produceren van hoogwaardig ijs, zijn KM-machines efficiënt in hun water- en energieverbruik. Ze worden beheerd door een microcomputer die de vriescycli regelt en instellingen aanpast op basis van externe factoren die het ijsproductieproces beïnvloeden.

Hygiënisch en Duurzaam: Zowel de verdamper als de behuizing van de KM-machines zijn gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor optimale hygiëne en duurzaamheid. Het toegangspaneel bevindt zich aan de voorzijde van elke machine, waardoor eenvoudig onderhoud mogelijk is.

Milieuvriendelijk: De KM-reeks staat bekend om zijn milieuvriendelijkheid, mede dankzij het verminderde water- en energieverbruik en de duurzame constructie.

De Hoshizaki KM-serie ijsmachines biedt dus een uitstekende oplossing voor het produceren van Crescent IJs met de nadruk op kwaliteit, efficiëntie en milieuvriendelijkheid. De veelzijdigheid van dit ijs maakt het ideaal voor uiteenlopende toepassingen, terwijl het duurzame ontwerp en geavanceerde technologieën betrouwbaarheid en onderhoudsgemak garanderen. Het is een topkeuze voor bedrijven die streven naar hoogwaardig ijs en operationele efficiëntie.