De IM-65WNE is een ijsblokjesmachine met een ingebouwde opslagbunker en onderscheidt zich door zijn zeer laag water- en energieverbruik. Hier volgt een samenvatting van de belangrijkste kenmerken en voordelen van dit model:

Energiezuinig: De IM-65WNE ijsblokjesmachine is ontworpen met een focus op energie-efficiëntie, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op zowel water- als energieverbruik.

Gesloten watercircuit: Dit model biedt een gesloten watercircuit dat optimale bescherming biedt tegen verontreiniging. Potentiële toegangspunten voor onzuiverheden zijn geminimaliseerd, wat de hygiëne van het ijs waarborgt.

Automatische instellingen: De Hoshizaki ijsblokjesmachines zijn computergestuurd, wat betekent dat u de instellingen niet handmatig hoeft aan te passen, zelfs niet bij veranderende omstandigheden. Dit garandeert een consistent productieproces.

Hoogwaardige roestvrijstalen behuizing: De buitenkant van de machine is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal en is voorzien van geïntegreerde handgrepen, wat zorgt voor optimale hygiëne en duurzaamheid.

Efficiënte isolatie: Het polyurethaan-isolatieschuim, dat vrij is van HFC’s, behoudt de kwaliteit en vorm van het geproduceerde ijs in de opslagbunker gedurende lange tijd. Dit resulteert in minder productiecycli en dus meer efficiëntie.

Eenvoudig onderhoud: Met het gemakkelijk te reinigen luchtfilter kunt u het dagelijkse onderhoud zelf uitvoeren. Dit verlengt de levensduur van de machine en bespaart op onderhoudskosten.

Uitneembare deurrubbers: De deurrubbers zijn los te nemen, waardoor warmte en bacteriën buiten worden gehouden. Dit maakt zelfreiniging en onderhoud eenvoudig.

Specificaties:

Ijsblokjevorm: Rechthoekig van groot (standaard) formaat met afmetingen van 28x28x32 mm.
Ijsproductie per 24 uur: 63 kg bij een omgevingstemperatuur van 10°C en watertemperatuur van 10°C, 55 kg bij 21°C omgevingstemperatuur en 15°C watertemperatuur, en 52 kg bij 32°C omgevingstemperatuur en 21°C watertemperatuur.
Waterverbruik per 24 uur: Ongeveer 0,37 m³ bij 10°C omgevingstemperatuur en 10°C watertemperatuur, ongeveer 0,33 m³ bij 21°C omgevingstemperatuur en 15°C watertemperatuur, en ongeveer 0,27 m³ bij 32°C omgevingstemperatuur en 21°C watertemperatuur.
Let op: Een watergekoelde machine verbruikt aanzienlijk meer water (circa 3 tot 4 keer meer) in vergelijking met een luchtgekoelde machine. Een watergekoelde machine is nodig in situaties waar geen verse luchttoevoer mogelijk is, zoals een afgesloten kelder, een kast, of wanneer de machine volledig in een bar wordt ingebouwd. Bepaalde luchtgekoelde modellen kunnen echter geschikt zijn voor specifieke situaties. Neem hiervoor contact op met de klantenservice voor meer informatie.