Hoshizaki’s KM-serie biedt luchtgekoelde ijsmachines die heldere ijsblokjes in de vorm van een halve maan, Crescent IJs, produceren. Deze ijsblokjes hebben een unieke eigenschap: ze bewegen vrij en plakken niet aan elkaar, waardoor luchtgaten in de opslagbunker worden voorkomen en maximale opslagcapaciteit wordt bereikt. De veelzijdige toepassingen van dit ijs variëren van het serveren van dranken uit post-mix installaties tot het transporteren van vis, het gebruik in show vitrines en zelfs als hulpmiddel bij lasertherapie.

De KM-reeks maakt gebruik van duurzame verticale roestvrijstalen verdamper die weinig onderhoud vereist en zorgt voor kristalheldere ijsblokjes omdat alleen de zuiverste watermoleculen aan de verdamper vastvriezen. Deze machines zijn niet alleen goed in het produceren van ijs, maar zijn ook zeer efficiënt in water- en energieverbruik. Een ingebouwde microcomputer beheert de vriescycli en past de instellingen aan op basis van externe factoren, wat resulteert in een verminderd water- en energieverbruik. De verdamper en de behuizing van de KM-machines zijn gemaakt van roestvrij staal om optimale hygiëne en duurzaamheid te waarborgen. Het toegangspaneel bevindt zich aan de voorzijde van elke machine voor eenvoudig onderhoud.

Verschillende opslagbunkeropties zijn beschikbaar, waaronder de B-140SA (144 kg), B-210SA (217 kg) en B-340SA (348 kg), afhankelijk van uw behoeften. Voor bepaalde combinaties van ijsmachines en opslagbunkers kan een topkit nodig zijn om de juiste montage te garanderen. De prijzen van de opslagbunkers zijn inclusief de benodigde topkits.

Kortom, de Hoshizaki KM-serie biedt efficiënte luchtgekoelde ijsmachines die heldere Crescent IJs ijsblokjes produceren met unieke eigenschappen en talloze toepassingen. Deze machines zijn milieuvriendelijk, hygiënisch en duurzaam, waardoor ze een ideale keuze zijn voor diverse commerciële behoeften. Let op de benodigde topkits voor specifieke combinaties.