De Hoshizaki KM-470AJE-R452 is een hoogwaardige ijsmachine uit de KM-serie die tot 495 kg helder, hard halvemaanvormig ijs per 24 uur kan produceren. Hier is een samenvatting van de belangrijkste kenmerken en voordelen van deze ijsmachine:

Hoogwaardige Prestaties: Deze KM ijsmachine is ontworpen voor topprestaties en kan een indrukwekkende hoeveelheid ijs produceren, ideaal voor commerciële toepassingen waar grote ijsvolumes nodig zijn.

Duurzame Materialen: Hoshizaki staat bekend om zijn toewijding aan duurzaamheid, en de KM-470AJE-R452 is geen uitzondering. De dubbelzijdige verdamper in deze machine is gemaakt van roestvrij staal, wat bekend staat om zijn duurzaamheid en hygiënische eigenschappen. Dit zorgt voor een langere levensduur en verbetert de voedselveiligheid.

Crescent Ijs: Het halvemaanvormige Crescent ijs dat door deze machine wordt geproduceerd, heeft een unieke eigenschap. De ijsblokjes blijven niet aan elkaar plakken in de bunker, waardoor de opslagcapaciteit wordt gemaximaliseerd.

Slim Ontwerp: Deze ijsmachine is ontworpen met gebruiksgemak en voedselveiligheid in gedachten. Alle belangrijke componenten, inclusief de luchtfilter, zijn gemakkelijk toegankelijk via de voorkant, wat het onderhoud vereenvoudigt. Regelmatige reiniging verlengt de levensduur van de machine.

Unieke Technologie: De dubbelzijdige, roestvrijstalen verdamper in deze ijsmachine is uniek in de industrie. Het kan een dubbele hoeveelheid ijs per cyclus produceren met een laag energieverbruik. Bovendien is het bestand tegen ontkalkende zuren, wat de duurzaamheid verder verhoogt.

Flexibiliteit: Als uw productiecapaciteit in de toekomst moet worden verhoogd, biedt deze ijsmachine flexibiliteit. U kunt modulaire bunkers toevoegen of verwijderen op basis van uw individuele behoeften en omstandigheden.

Plug-and-Play Installatie: Het slimme plug-and-play ontwerp van deze ijsmachine zorgt voor een eenvoudige en snelle installatie, waardoor u snel aan de slag kunt.

Al met al biedt de Hoshizaki KM-470AJE-R452 ijsmachine indrukwekkende prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak. Het is een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte ijsmachine voor commerciële toepassingen waar grote hoeveelheden hoogwaardig ijs nodig zijn.