Hoshizaki’s KM-serie produceert heldere ijsblokjes in de vorm van een halve maan, bekend als Crescent IJs. Een opvallend kenmerk van Crescent IJs is de vrije beweging van de blokjes, waardoor er geen luchtgaten ontstaan omdat de afzonderlijke blokjes niet aan elkaar kleven in de opslagbunker. Dit resulteert in maximale opslagcapaciteit. De unieke vorm van het ijs maakt het bijzonder veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen, zoals het probleemloos serveren van dranken uit post-mix installaties, het vervoeren van vis, het gebruik in show vitrines, en zelfs als hulpmiddel bij lasertherapie.

Om Crescent IJs te produceren, bevat onze KM-reeks een duurzame verticale roestvrijstalen verdamper die vrijwel geen onderhoud behoeft. De resulterende ijsblokjes zijn kristalhelder, omdat alleen de zuiverste watermoleculen aan de verdamper hechten.

De KM-machines blinken niet alleen uit in ijsproductie, maar zijn ook efficiënt in water- en energieverbruik. Een geïntegreerde microcomputer beheert de vriescycli en past de instellingen aan op externe factoren die het ijsproductieproces beïnvloeden. Zowel de verdamper als de behuizing van de KM-machines zijn vervaardigd uit roestvrij staal om optimale hygiëne en duurzaamheid te waarborgen. Het toegangspaneel bevindt zich op een gemakkelijk toegankelijke plaats aan de voorzijde van elke machine. Deze kwaliteiten maken de KM-reeks milieuvriendelijk en bieden tal van voordelen, waardoor deze machines de ideale keuze zijn.

Belangrijke eigenschappen zijn onder andere:

Eenvoudige toegankelijkheid voor onderhoud via de voorzijde van de machine.
Verminderd water- en energieverbruik.
Maximale opslagcapaciteit.
Roestvrijstalen verdamper en behuizing.
Geavanceerde microcomputerregeling.