De Hoshizaki KM-serie biedt geavanceerde ijsproductiemogelijkheden met unieke kenmerken en voordelen, zoals hieronder samengevat:

Crescent IJs: De KM-serie staat bekend om het produceren van heldere ijsblokjes met een halvemaanvorm, Crescent IJs genaamd. Wat dit ijs onderscheidt, is de vrij bewegende aard van de ijsblokjes. Ze plakken niet aan elkaar in de opslagbunker, waardoor de maximale opslagcapaciteit wordt gegarandeerd. Deze ijsvorm is bijzonder veelzijdig en kan worden gebruikt voor diverse toepassingen, zoals het serveren van dranken, het transporteren van vis, het tentoonstellen van producten in vitrines en zelfs als hulpmiddel bij lasertherapie.

Duurzame Verdamper: De KM-machines zijn uitgerust met een verticale roestvrijstalen verdamper die zeer duurzaam is en vrijwel geen onderhoud vereist. Dit resulteert in kristalheldere ijsblokjes, omdat alleen de zuiverste watermoleculen aan de verdamper hechten.

Efficiënt Water- en Energieverbruik: Naast het leveren van uitstekend ijs, zijn de KM-machines ook efficiënt in water- en energieverbruik. Een ingebouwde microcomputer beheert de vriescycli en past de instellingen aan op basis van externe factoren, waardoor het ijsproductieproces optimaal verloopt.

Hygiëne en Duurzaamheid: Zowel de verdamper als de behuizing van de KM-machines zijn gemaakt van roestvrij staal. Dit waarborgt optimale hygiëne en duurzaamheid. Het toegangspaneel bevindt zich aan de voorzijde van elke machine, wat onderhoud en toegankelijkheid vergemakkelijkt.

Milieuvriendelijk: De KM-reeks staat bekend om zijn milieuvriendelijkheid vanwege het lage water- en energieverbruik. Dit maakt de machines niet alleen kostenefficiënt voor de gebruikers, maar ook vriendelijk voor het milieu.

In het kort, de Hoshizaki KM-serie biedt een hoogwaardige oplossing voor ijsproductie, met Crescent IJs dat geschikt is voor diverse toepassingen. Deze machines zijn duurzaam, efficiënt, hygiënisch en milieuvriendelijk. Het gebruiksgemak en de veelzijdigheid maken de KM-reeks ideaal voor commerciële instellingen die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte ijsproductieoplossing.