Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
HCACitroenpers

Citroenpers

Genoeg drankjes en gerechten die de friszure smaak van citroen of een andere citrusvrucht goed kunnen gebruiken. Zelfs een klein beetje citroensap tilt een gerecht al gauw naar een hoger niveau. Met een goede citroenpers heeft u altijd vers citroensap bij de hand. Kies daarvoor uit ons ruime aanbod citroenpersen de pers die het beste past bij uw behoeften.

Altijd vers citroensap met een citroenpers

Citroen is veelzijdig fruit. Van zoete cocktails en limonade, tot warme en hartige gerechten en ook vis; citroen geeft alles iets exotisch, terwijl het fruit dat zelf niet bepaald is. En natuurlijk geldt dan dat vers citroensap alle verschil maakt. Citroensap is goed houdbaar en verkrijgbaar in afsluitbare verpakkingen. Maar wanneer u kiest voor kwaliteit is dat eigenlijk niet acceptabel. Vooral ook omdat vers citroensap maken zo eenvoudig is. Nóg eenvoudiger wordt het met een goede citroenpers. Daarmee perst u niet alleen makkelijk de laatste druppel sap uit een citroen, maar ook werkt u zo veilig en hygiënisch. Het gaat stukken makkelijker en sneller dan citroenen met de hand persen, terwijl uw handen geen contact maken met het sap.

Soorten citroenpersen

Hier bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u álles om citroenen en andere citrusvruchten mee te verwerken. Van handige citroenpersen die u met één hand bedient, tot complete machines voor het maken van sap of partjes. Welke u kiest hangt natuurlijk van uw gebruiksdoel af. Doe u af en toe een klein beetje citroensap in een gerecht of drankje? Dan volstaat een handcitroenpers of limoenpers. Een klein en eenvoudig hulpmiddel dat u ook weer eenvoudig opbergt. Perst u grote hoeveelheden voor sap of heeft u regelmatig partjes nodig? Overweeg dan een complete citruspers. Daarin perst u niet alleen eenvoudig citroenen, maar verzamelt u ook het citroensap.

Voor citroen, limoen en andere citrusvruchten

In elke keuken komt een citruspers van pas. Zowel thuis als in de horeca. Waar thuis wellicht het met de hand persen van een citroen net zo makkelijk is, zoekt u voor uw horecazaak een praktische oplossing voor het persen van citrusvruchten. Of u nu een citroenpers zoekt voor het af en toe toevoegen van een scheutje citroensap, tot een complete persmachine voor het serveren van vers sinaasappelsap of andere vruchtensappen. In al deze gevallen maakt het ruime aanbod van citruspersaccessoires het u eenvoudig.

Online citroenpers kopen

Zoekt u een citroenpers, limoenpers of andere accessoires voor vers citrussap? Deze, en al uw andere accessoires voor in uw (horeca)keuken, bestelt u eenvoudig hier, bij Horeca Centrum Amsterdam. Hier vindt u alles om een onvergetelijke ervaring te verzorgen voor uw gasten. Een citroenpers en andere keukenbenodigdheden bestelt u hier eenvoudig, waarna deze meestal al binnen één week worden geleverd. Vaak kunt citroenpersen per stuk bestellen, dus ook als particulier bestelt u hier.

Bar tools assortiment

Bent u opzoek naar andere bar tools? Wij hebben een zeer ruim assortiment verschillende tools voor cocktails of voor achter de bar. Bekijk ons gehele assortiment.

Bar caddy Glazenrek
Barkraan IJsemmer
Barlepel Ingrediëntenbak
Barmaatje Jiggers
Barmat Kelnersmes
Bierafschuimer Maatschenker
Champagnekoeler Melkkannen & roomkannen
Citroenpers Mix glas
Cocktail zeef Muddler
Cocktails set Non drip
Cocktails shaker Resttrechter
Dienbladen Schenktuit
Flesafsluiter Speed rails
Flesopener Strainer
Glazenborstel Wijnkoeler