Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HomeCocktailset

Cocktailset

Toegegeven: cocktails maken is nét even iets meer werk dan alleen een drankje inschenken. Maar de echte gastheer of -vrouw geeft het natuurlijk groot plezier om gasten iets bijzonders voor te zetten. En een cocktail mag dan eventjes wat werk vragen: met een complete cocktailset wordt dat een stuk eenvoudiger. In de sets op deze pagina vindt u alle denkbare cocktailspullen.

Complete bartender sets

Een getrainde bartender of cocktailshaker vindt zijn cocktailspullen en accessoires met zijn ogen dicht en maakt waarschijnlijk ook een cocktail met gesloten ogen, als het zou moeten. De meeste mensen, óók in de horeca, moeten er echter wel even goed voor gaan zitten. Gelukkig is het maken van een heerlijke cocktail meestal niet moeilijk, zolang u maar de goede materialen gebruikt. De diverse cocktailsets op deze pagina helpen u wat dat betreft op weg. De inhoud verschilt per set, maar in de meeste gevallen zijn de glazen en ingrediënten het enige dat u nog zelf dient te verzorgen. En wat cocktailglazen betreft: die vindt u natuurlijk ook hier bij

Wat zit er in een cocktailset

De precieze inhoud van onze cocktailsets, verschilt per set. Een mixglas, muddler en cocktailzeef zijn in vrijwel elk set opgenomen. Deze cocktailspullen bestelt u eventueel ook afzonderlijk, hier bij Horeca Centrum Amsterdam. Dat is zeker het overwegen waard indien u slechts een beperkt aantal cocktails aanbiedt of thuis aan de slag wil gaan met cocktails maken. Niet voor elke cocktail heeft u tenslotte alle cocktailaccessoires uit een cocktailset nodig. Soms is het daarom goed eerst te checken wat u precies nodig heeft voor het maken van een bepaalde cocktail.

Geef een cocktailset cadeau

Al onze cocktailsets zijn stijlvol vormgegeven. Dat maakt dat ze in de horeca gezien mogen worden, maar ook dat ze het perfecte cadeau zijn. Een cocktailset is een leuk relatiegeschenk of verjaardagscadeau. Leuk voor de particulier die voor het eerst aan de slag gaat met cocktails, maar ook voor uw relaties in de horeca. Eigenlijk maakt u hier iedereen die houdt van een feestelijk drankje gelukkig mee. Want wie wil er nou niet zelf aan de slag met het maken van een cocktail?

Online cocktailset kopen

Of u nu een origineel cadeau zoekt of alle accessoires om cocktails te maken; met de cocktailsets die u hier bij Horeca Centrum Amsterdam vindt, zit u altijd goed. Ook alle benodigdheden die niet in de set zijn inbegrepen, vindt en bestelt u hier. Denk aan stampers, decoraties en natuurlijk alle denkbare soorten cocktailglazen. Ook de hulpmiddelen voor achter de bar en in de keuken vindt u hier. Bestellen is mogelijk voor bedrijven en particulieren. U kunt dan ook cocktailsets bestellen vanaf één verpakking, per stuk dus. Haal dus alles in huis voor stijlvolle cocktails en zet uw gasten iets voor dat ze niet snel zullen vergeten.