Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HomeSpeed rails

Speed rails

Achter de bar komt u soms handen en ruimte te kort. Gelukkig zijn daar slimme oplossingen voor. Speed rails zijn daar een goed voorbeeld van. Handige opbergrekken voor flessen, waardoor u deze direct bij de hand hebt. Zonder dat u er ruimte op of onder de bar aan opoffert. Bekijk hier ons volledige aanbod speed rails en opbergrekken voor drankflessen.

Hoe werken speed rails?

Een speed rail is niets meer dan een handig opbergrek, speciaal voor drankflessen. Dat is de achter de bar noodzakelijk, omdat u er altijd ruimte tekortkomt en bovendien alles binnen handbereik wil hebben. Achter de bar is snelheid soms noodzakelijk. Bukken, kastjes openen, kastjes sluiten, naar achteren lopen, het is allemaal niet ideaal. Met speed rails lost u dat probleem eenvoudig op. Speed rails hebben plek voor een vast aantal flessen, die stevig geklemd zitten. Mocht u eens per ongeluk een fles aanstoten, zal deze niet zomaar vallen. Speed rails zijn enorm eenvoudig en tegelijk onmisbaar achter elke bar.

Stijlvolle speed rails

In veel gevallen monteert u speed rails in het zicht. Dat betekent dat ze medebepalend zijn voor de uitstraling van uw bar. Nou eisen speed rails van zichzelf weinig aandacht op. Dat hoeft ook helemaal niet. Belangrijk is vooral dat de drank die erop staat goed zichtbaar is. Dat past natuurlijk bij uitstek bij een bar; zichtbare drank. Hier bij Horeca Centrum Amsterdam heeft u keuze uit verschillende speed rails, vaak minimalistisch en bescheiden uitgevoerd. Zo eisen de drankflessen in de rails de aandacht op en dat is precies zoals het achter een bar hoort.

Praktische opbergmogelijkheid voor flessen

Veel flessen drank bewaart u gekoeld. Bij dranken die koud geschonken worden, ontkomt u niet aan een koelkast of andere koeloplossing. Sterke drank en mixdranken, maar ook rode wijn, bewaart u op kamertemperatuur. Voor dergelijke flessen is een speed rail een ideale en praktische oplossing. De flessen staan niet in de weg en zijn tegelijkertijd altijd binnen handbereik. Afhankelijk van het aantal dranken op de kaart en de omloopsnelheid, bevestigt u er meerdere naast elkaar. Dat doet u met eenvoudige schroeven en u kiest dus de plek en hoogte die voor u praktisch zijn.

Online speed rails kopen

Zoekt u ruimtebesparende opslag voor achter uw bar? Speeds rails mogen dan zeker niet ontbreken. Zo heeft u een praktische bewaarplek voor al uw flessen die niet gekoeld bewaard hoeven te worden. Speed rails of racks bestelt u eenvoudig per stuk of in grotere aantallen. Net als alle andere horecabenodigdheden en accessoires voor aan en achter de bar, bezorgen we deze gewoon bij u op locatie. Dat doen we in de meeste gevallen binnen één week, dus u kunt snel aan de slag met het efficiënt indelen van de ruimte achter uw bar. Daarvoor vindt u hier trouwens ook alle andere benodigdheden, van koelingen tot maatschenkers.