HomeResttrechter

Resttrechter

Achter de bar wordt snel gewerkt. U heeft niet de tijd om een schijfje citroen goed te verwerken of ander klein restafval uit glazen te halen. Met een resttrechter zorgt u dat uw spoelbak gevuld blijft en goed doorloopt, zonder dat uw afvoer verstopt raakt. Een klein maar onmisbaar onderdeel achter elke bar. Bekijk hier onze diverse resttrechters.

Bar resttrechters

Als het druk is in uw zaak heeft u niet de tijd of ruimte om elk glas uitgebreid te reinigen. Daarvoor gebruikt u een spoelbak en alle hulpmiddelen daarbij, zoals speciale spoelmiddelen. Dankzij zo’n spoelbak reinigt u glazen snel en zijn ze zo weer beschikbaar voor gebruik. Bij bier en wijn is dat eenvoudig genoeg, maar soms heeft u te maken met glazen met daarin ijsklontjes, citroenschijfjes, munt of andere restjes. Deze glazen leegt u eenvoudig boven de resttrechter. Zo verstopt de inhoud de afvoer niet. De restjes blijven achter op de zeef van de resttrechter. Deze leegt u boven de afvalbak, wanneer het even iets minder druk is.

Maten resttrechters

Hier bij Horeca Centrum Amsterdam bestelt u resttrechters in de maten 10cm, 12cm en 14 cm. Zo heeft u voor elke spoelbak de ideale trechter. De maat verwijst naar de breedte van de trechter zelf. Een grotere trechter kan meer inhoud bevatten en leegt u daardoor minder vaak. Tegelijk kan het zijn dat zo’n trechter in een kleinere spoelbak in de weg gaat zitten. U kunt natuurlijk ook meerdere resttrechters bestellen om te kijken wat prettiger werkt of om zo nu en dan eens van trechter te wisselen.

Zeef voor resttrechter

Een resttrechter is een trechter die op uw afvoer past met daarin een zeef. Zo’n zeef kunt u hier ook los bestellen. Deze kunt u gebruiken op een reguliere trechter om te zeven. Deze gebruikt u dan voor hetzelfde doel als een resttrechter, in combinatie met een spoelbak, maar zo’n zeef komt natuurlijk ook voor andere doeleinden van pas. Door twee licht van elkaar af staande metalen pinnen blijft de zeef goed vastzitten in de trechter en loopt er dus geen materiaal langs de zeef, waardoor uw afvoer alsnog verstopt zou kunnen raken. Een ideale oplossing voor net iets meer flexibiliteit.

Online resttrechter kopen

Wilt u snel en efficiënt kunnen werken achter de bar, ook wanneer u veel drankjes serveert die met muntblaadjes of citroenschijfjes terugkomen? Zorg dan voor een goede resttrechter in elke spoelbak. Daarin leegt u deze glazen eenvoudig, waarna u ze net zo snel reinigt als elk ander glas. Ook glazen zelf en alle andere benodigdheden voor achter de bar, bestelt u eenvoudig hier bij Horeca Centrum Amsterdam. Van spoelmiddelen tot maatschenkers, alles is hier in elke denkbare maat en uitvoering verkrijgbaar. Wanneer u hier een resttrechter koopt of andere benodigdheden voor uw zaak, ontvangt u deze in de regel al binnen enkele dagen.