Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HCABarista tools

Barista tools

Koffieliefhebbers willen graag de perfecte koffie. Of u nu thuis koffie drinkt of als barista werkt, met de juiste barista tools maakt u de perfecte espresso, cappuccino of latte macchiato. Vanzelfsprekend bestelt u hier bij Horeca Centrum Amsterdam alle denkbare barista tools.

Koffie maken met barista tools

Barista tools zijn speciaal ontworpen voor het maken van koffie en helpen u de beste en lekkerste koffie te maken. Enkele veelgebruikte barista tools die u hier vindt:

  • Tampers: Tampers zijn hulpmiddelen waarmee je het koffiepoeder aandrukt in het portafilter van de espresso machine. Hierdoor krijgt het water meer oppervlakte om door het koffiepoeder te stromen, wat resulteert in een beter smakende espresso.
  • Shakers: Shakers zijn onmisbare barista tools voor het creëren van mooie melkschuimtoppen. Hiermee kunt u het melkschuim verspreiden en steviger maken, zodat het langer in de kop blijft zitten.
  • Thermometers: Thermometers helpen u om de temperatuur van de melk en het water te meten. Hierdoor kunt u de juiste temperaturen bewaken voor het maken van een heerlijke cappuccino of latte macchiato.

Koffie accessoires voor de thuisbarista

Accessoires en barista tools zijn er niet alleen voor de professional. Ook als thuisbarista wil u de perfecte koffie kunnen maken. Barista tools maken dit mogelijk. Met een set tampers, shakers en thermometers wordt ook thuis koffie maken veel makkelijker. Ga aan de slag met de diverse barista tools die u hier vindt. Zo maakt u, zelfs met een eenvoudig koffiezetapparaat, de heerlijkste professionele koffiecreaties en -varianten.

Barista tools voor horeca

De echte barista bewaart zijn talent natuurlijk niet voor thuis en zijn eigen smaakpapillen. Niet voor niets zijn barista tools onmisbaar voor horecaondernemers. Of u nu een koffiezaak of een restaurant runt, met professionele barista tools garandeert u een hoogwaardige koffie-ervaring voor uw gasten. Tampers, shakers en thermometers zijn veelgebruikte tools in de horeca en zorgen ervoor dat u snel en efficiënt een consistente koffie kunt maken. Samen met een goed koffieapparaat komen deze barista tools echt goed tot hun recht. De combinatie van een goede machine, een getalenteerde barista en de beste barista tools zijn een garantie dat de rij voor koffie straks tot buiten staat.

Bestel Barista tools online

Barista tools zijn eenvoudig online te bestellen bij Horeca Centrum Amsterdam. Of u nu op zoek bent naar tampers, shakers of thermometers of weer andere koffie accessoires. Bij ons vindt u het complete assortiment. Sterker nog: stop vooral niet bij het kopen van barista tools en voorzie uzelf van alles dat u nodig heeft om uw gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Van koppen, mokken of papieren koffiebekers, tot roerstaafjes en andere disposables. Alles voor de stijlvolle koffietent, maar ook voor de catering op locatie. Bekijk ons aanbod en bestel. Onze producten, waaronder ook onze barista tools, bezorgen we meestal al binnen enkele dagen.

Bar tools kopen

Bent u opzoek naar andere bar tools? Wij hebben een zeer ruim assortiment verschillende tools voor het maken van cocktails of de barista's onder ons. Bekijk ons gehele assortiment.
Bar caddy Cocktailset Maatschenker
Barista tools Cocktailshaker Melkkannen & roomkannen
Barkraan Dienbladen Mix glas
Barlepel Flesafsluiter Muddler
Barmaatje Flesopener Non drip
Barmat Glazen opbergboxen Resttrechter
Bierafschuimer Glazenborstel Schenktuit
Boston shaker Glazenrek Speed rails
Champagnekoeler IJsemmer Strainer
Citroenpers Ingrediëntenbak Tiki glazen
Cocktail accessoires Jiggers Wijnkoeler
Cocktailzeef Kelnersmes