Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HCANon drip

Non drip

Snel en hygiënisch glazen vullen. Daar moet een makkelijke oplossing voor zijn. Gelukkig is die er ook. Met een non drip systeem vult u een glas, zonder aanraken en steeds met dezelfde hoeveelheid. Bekijk hier ons aanbod non drip systemen en flessenhouders en vul voortaan met groot gemak uw glazen.

Hoe werkt een non drip systeem?

In de horeca is het vaak hard werken. Vooral omdat het werk zich niet gelijkmatig over de dag verdeelt. Als het happy hour is, is de drank niet aan te slepen. Dan heeft u behoefte aan een praktische oplossing om mixdrankjes, likeuren en gedestilleerd eenvoudig en hygiënisch in te schenken. Hiervoor is de non drip bedacht. Een systeem om glazen te vullen door het er alleen tegenaan te houden. Dat is op zich al prettig. Helemaal ideaal is het feit dat een non drip systeem altijd een vaste hoeveelheid schenkt. U verliest dus ook geen tijd aan voorzichtig schenken om niet te morsen en de inhoud consistent te houden.

Kurken voor maatschenkers

Ons aanbod non drip bevat onder meer diverse soorten non drip kurken. Deze zijn onderdeel van een non drip systeem. De kurk bevestigt u op de fles die in een beugel hangt en samen met een maatschenker vult u eenvoudig glazen. In de meeste gevallen zijn dat shotglaasjes en betreft het zeer kleine hoeveelheden. De schenkhoeveelheid is uitsluitend afhankelijk van de maatschenker en daar speelt de kurk dus geen rol in. Bij elke maatschenker staat de schenkhoeveelheid dan ook duidelijk vermeld, zodat u (shot)glazen altijd met dezelfde hoeveelheid vult.

Non drip houders

Een laatste onderdeel van een non drip systeem zijn de flessenhouders. Een non drip systeem werkt zo dat u er drankflessen ondersteboven in hangt. Zonder het systeem of dop zou de drank er vanzelf uitlopen, door de zwaartkracht. Deze stroom controleert u zorgvuldig met de het non drip systeem. Door de non drip flessenhouder blijft de fles hangen en de kurk en de maatschenker maken dat u er, alleen bij contact, steeds precies de juiste hoeveelheid drank mee schenkt. Hier bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u diverse non drip houders voor flessen van diverse afmetingen.

Online non drip kopen

Eenvoudige en praktische benodigdheden voor aan en achter de bar, bestelt u natuurlijk eenvoudig online. Het grote voordeel van online een non drip systeem kopen bij Horeca Centrum Amsterdam is de grote flexibiliteit. U koopt hier kurken, non drip houders en maatschenkers, of allemaal tegelijk. Dat kan in zowel grote hoeveelheden als kleine aantallen. Wij zijn er voor de buurtkroeg en het grand café. Uw bestelling – ook alle andere artikelen die u bij ons bestelt – leveren wij gewoon op locatie. Een ideale uitkomst voor wanneer zowel uw tijd als voorraad schaars zijn. Zorg dat uw bar weer van alles is voorzien en bestel bij Horeca Centrum Amsterdam.