Glazenrek

Een glazenrek is een ideaal item in de bar om uw glazen op te bergen. Het neemt nauwelijks ruimte in en u kunt uw glazen makkelijk pakken zodra u deze nodig heeft. HCA beschikt over een uitgebreide collectie glazenrekken zodat er altijd een rek bij zit dat past bij uw onderneming.

Glazenrek voor aan het plafond of aan de wand

Een glazenrek is niet weg te denken uit een café of restaurant. Naast het feit dat een glazenrek uiterst praktisch is, draagt het ook bij aan de uitstraling van uw horecaonderneming. U kunt kiezen uit verschillende glazenrekken die u aan de wand of aan het plafond kunt bevestigen. Welk glazenrek u kiest is grotendeels afhankelijk van de indeling van uw bar. U hangt het glazenrek op een plek die voor u het handigst is.

Glazenrek is praktisch en hygiënisch

Een glazenrek zorgt ervoor dat u glazen met een steel – zoals wijnglazen en champagneglazen – handig op kunt bergen zonder dat het u kostbare kastruimte kost. Een glazenrek is daarmee een praktisch hulpmiddel, maar ook erg efficiënt omdat de glazen voor het grijpen zijn. Tot slot is het ook vanuit hygiënisch oogpunt een goede keuze. De glazen kunnen immers geen stof en vuil opvangen waardoor u deze niet hoeft te controleren voor gebruik. Een glasophangrek kent dus enkel voordelen ten opzichte van andere opbergmethodes.

Glazenrek online bestellen

Wilt u ook profiteren van de voordelen van een glazenrek in uw bar of café? Bestel dan vandaag nog uw glazenrek eenvoudig online bij HCA. Glazenrekken zijn doorgaans uit voorraad leverbaar.