Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HCABoston shaker

Boston shaker

Niets ademt zoveel hoogwaardige horeca als een bar waarachter enthousiast cocktails worden gemaakt of de vrolijke aanblik van cocktails zelf. Wilt u cocktails maken? Thuis, voor uzelf, of voor de gasten in uw zaak? Hier bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u alle noodzakelijke cocktail accessoires, waaronder vanzelfsprekend ook Boston shakers.

Wat is een Boston shaker?

Een Boston shaker is een beker (of set van twee bekers) die u gebruikt voor het maken (shaken) van cocktails. De shaker bestaat uit twee delen, soms van glas en metaal maar vaker beide van RVS. De twee delen worden samengevoegd om ingrediënten van een cocktail te mengen door ze heen en weer te schudden. De Boston shaker is een essentieel onderdeel van de toolkit van elke bartender en is zeer gewild vanwege zijn stijlvolle uiterlijk en functionele ontwerp. Bij een Boston shaker set dubbelt een van de bekers als maatbeker. De bekers zijn niet van gelijk formaat, zodat u ze in elkaar kunt drukken en zo de inhoud afsluit, zodat het schudden kan beginnen.

Cocktail Boston shaker

Met een Boston shaker kunt u eenvoudig cocktails shaken. Door deze te gebruiken creëert u een schuimige en verfijnde cocktail. Het schuim dat ontstaat door het shaken geeft de cocktail namelijk een extra smaak en textuur. Daarnaast zorgt een Boston shaker ervoor dat cocktails veel sneller gemaakt kunnen worden. Ook voor uw gasten verhoogt het de zichtbaarheid van het bereidingsproces. Een bartender die zichtbaar bezig is met het bereiden van een cocktail, nodigt daarmee ook anderen uit om een cocktail te bestellen.

Boston shaker set

Strikt genomen is een Boston shaker een enkele beker, die u dan kunt gebruiken in combinatie met een andere beker en bijvoorbeeld een cocktailstrainer. Makkelijker is het om een Boston shaker direct als onderdeel van een set te bestellen. Gelukkig vindt u hier volop Boston shaker sets. Of u nu op zoek bent naar een simpele Boston shaker of een complete set met verschillende accessoires, bij ons vindt u altijd wat u zoekt. Onze sets zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals RVS en zijn daarom duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik.

Bestel Boston shaker online

Bij Horeca Centrum Amsterdam kunt u gemakkelijk en snel uw Boston shaker online bestellen. Wij bieden een groot assortiment aan Boston shakers en accessoires en zorgen ervoor dat u uw bestelling snel in huis heeft. En laat het zeker niet bij een Boston shaker of Boston shaker set. Bij ons vindt u namelijk álles dat u nodig heeft voor de beste cocktails. Van een complete cocktailset tot specifieke accessoires. En natuurlijk ook de mooiste glazen om cocktails in te serveren. Net als stampers, rietjes en overige disposables. Plaats uw bestelling bij Horeca Centrum Amsterdam en alles voor de beste cocktails is al binnen enkele dagen bij u.

Bar tools kopen

Bent u opzoek naar andere bar tools? Wij hebben een zeer ruim assortiment verschillende tools voor het maken van cocktails of de barista's onder ons. Bekijk ons gehele assortiment.
Bar caddy Cocktailset Maatschenker
Barista tools Cocktailshaker Melkkannen & roomkannen
Barkraan Dienbladen Mix glas
Barlepel Flesafsluiter Muddler
Barmaatje Flesopener Non drip
Barmat Glazen opbergboxen Resttrechter
Bierafschuimer Glazenborstel Schenktuit
Boston shaker Glazenrek Speed rails
Champagnekoeler IJsemmer Strainer
Citroenpers Ingrediëntenbak Tiki glazen
Cocktail accessoires Jiggers Wijnkoeler
Cocktailzeef Kelnersmes