Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamMelkkannen & Roomkannen

Melkkannen & Roomkannen

Gasten waarderen het wanneer u bij de koffie de room in een melkkannetje serveert. Bij HCA kunt u kiezen uit een ruime collectie melk- en roomkannetjes in diverse stijlen zodat er altijd een kannetje bij zit dat goed aansluit bij de huisstijl van uw horecabedrijf.

Melkkannen en roomkannen in diverse modellen

Bent u op zoek naar een roomkannetje waarmee u op een elegante wijze de (opgeschuimde) melk aan uw gasten kunt presenteren? Wij bieden een ruim assortiment melkkannetjes die u aan tafel kunt serveren. Daarnaast vindt u bij HCA ook melkkannen die u in de keuken kunt gebruiken. Zo zijn er melkkannen 15cl tot wel 900ml. Sommige kannetjes bevatten maateenheden zodat u nauwkeurig de inhoud kunt bepalen.

Melkkannen en roomkannen van verschillende materialen

Voor het serveren van koffiemelk kunt u kiezen uit een groot aantal porseleinen melkkannetjes. Deze kannetjes zijn uitstekend geschikt voor professioneel gebruik en kunnen gewoon in de vaatwasser gereinigd worden zonder dat dit ten koste gaat van de levensduur. Wij hebben ook melkkannetjes van RVS in ons assortiment in een aantal stijlvolle kleuren. Kiest u voor een kannetje met een coating, dan weet u zeker dat uw product niet in de kannetjes blijft plakken.

Melkkannen en roomkannen online bestellen

Wilt u de melk bij de koffie en thee ook op een stijlvolle wijze presenteren aan uw gasten? Bestel dan vandaag nog één van onze elegante kannetjes. De meeste melk- en roomkannetjes zijn uit voorraad leverbaar waardoor u deze binnen enkele werkdagen ontvangt.