Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HomeGlazen opbergboxen

Glazen opbergboxen

Glas is kwetsbaar en in de horeca heeft u er veel van nodig. Als u op zoek bent naar praktische oplossingen voor het opbergen van uw horecaglazen, dan zijn glazen opbergboxen onmisbaar voor u. Deze stapelbare kunststof opbergdozen beschermen uw glazen tijdens transport en verminderen het risico op breuk en beschadiging. Bekijk hier ons hele aanbod dozen voor glas.

Onmisbaar: opbergboxen voor glazen

Als horecaondernemer wilt u uiteraard dat uw glazen in topconditie blijven. Glazen opbergboxen zijn ontworpen om uw glazen te beschermen tijdens transport en opslag. Deze opbergboxen zijn stapelbaar, waardoor ze ruimtebesparend zijn en u ze gemakkelijk op elkaar kunt stapelen als u ze niet nodig heeft. Hierdoor bespaart u niet alleen ruimte, maar kunt u uw glazen ook efficiënter organiseren. U vindt snel de juiste glazen als u ze nodig heeft en bergt ze vrijwel overal op. Niet alleen in een kast, maar bijvoorbeeld ook in een berging. Dankzij de eenvoudig stapelbare opbergdozen, kunt u glazen overal kwijt.

Neem glazen mee met glazen opbergboxen

Met glazen opbergboxen kunt u gemakkelijk uw glazen meenemen naar evenementen of locaties waar u catering verzorgt. Dankzij het stapelbare design kunt u uw glazen compact en veilig vervoeren. Bovendien zijn deze opbergboxen uitgerust met handgrepen, waardoor u ze eenvoudig kunt dragen. De glazen opbergboxen zijn door hun vorm uitstekend te vervoeren in een vrachtwagen, bus, bestelbus of zelfs in een gewone auto. Dankzij de vormgeving van de compartimenten is de kans minimaal dat glas breekt door het schudden van het voertuig. Na afloop laadt u de glazen net zo makkelijk weer in en heeft u ze zo weer in de berging staan.

Soorten glazen opbergboxen

Bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u verschillende soorten glazen opbergboxen. Zo hebben we opbergboxen voor specifieke soorten glazen, zoals bierglazen en wijnglazen. Daarnaast hebben we ook opbergboxen voor verschillende hoeveelheden glazen, zodat u altijd een opbergbox kunt vinden die bij uw behoeften past. Zo vindt u onder meer opbergboxen voor 15, 25 en 35 glazen. Voorzie de opbergboxen van een deksel dat los verkrijgbaar is. Hierdoor zitten uw glazen nog beter opgeborgen en is de kans op beschadigingen nog kleiner. Alle opbergboxen voor glazen zijn voorzien van handvatten, zodat u de volle dozen eenvoudig meeneemt.

Glazen opbergboxen kopen

Bij Horeca Centrum Amsterdam kunt u glazen opbergboxen kopen tegen een scherpe prijs. Onze glazen opbergboxen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en zijn daarom sterk en duurzaam. Bovendien hebben ze een lange levensduur, zodat u er jarenlang plezier van heeft. Bestel nu uw glazen opbergboxen bij Horeca Centrum Amsterdam en bescherm uw horecaglazen tegen breuk en beschadiging. Bergt u glazen op? Bestel dan ook uw nieuwe glazen. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan glazen voor horeca zodat u uw gasten altijd drankjes serveert in een toepasselijk glas. Dankzij uw nieuwe opbergmogelijkheden kunt u bovendien nog veel meer glazen kwijt.