Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
HCABar caddy

Bar caddy

U stelt uw gasten graag op hun gemak; het mag hen aan niets ontbreken. Tegelijk is het hard werken in de horeca en heeft u beperkt tijd om elke gast te helpen. Dankzij bar caddy’s voorziet u uw gasten aan elke tafel of de bar van de belangrijkste zaken: servetten, rietjes, zout, peper, suiker, noem het maar op. Op deze pagina vindt u voor elke tafel de perfecte bar caddy.

Diverse soorten bar caddy’s

Natuurlijk is een bar caddy in de eerste plaats iets dat vooral praktisch is. Een houder voor rietjes, peper, zout of suiker voor op tafel hoeft natuurlijk geen stijlicoon te zijn. Tegelijk maakt het wel uit wat u in het zicht van uw gasten zet, in dit geval zelfs op tafel. Daarom vindt u hier bij Horeca Centrum Amsterdam diverse soorten stijlvolle bar caddy’s, die u met een gerust hart op tafel zet. Van basic tot bijzonder en alles daartussen. Kies voor een bar caddy die aansluit bij uw tafels en de stijl van uw zaak.

Servetten op tafel in een bar caddy

Een van de belangrijkste accessoires voor in een bar caddy zijn servetten. Voor uw gasten is het natuurlijk altijd prettig om die direct binnen handbereik te hebben. Bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u daarom diverse servettenhouders voor op tafel, soms met extra vakken zodat een volwaardige bar caddy ontstaat. Stuk voor stuk ontworpen zodat de servetten eenvoudig af te pakken zijn en altijd per stuk, om verspilling tegen te gaan. Vaak zijn bar caddy’s aan de onderzijde voorzien van rubberen voetjes of strips, zodat ze niet verschuiven wanneer er iets uit gepakt wordt. Ideaal, want zo vallen ze ook niet van tafel.

Hygiënische bar caddy

Schone tafels zijn natuurlijk van groot belang en het gebruik van bar caddy’s helpt daarbij. Tegelijk moet een bar caddy zelf ook schoon en hygiënisch zijn. Ook hier merkt u dat zo’n simpel item als een bar caddy het resultaat is van jarenlange ervaring en innovatie; over élk detail is nagedacht. De meeste caddy’s zijn van kunststof of metaal en kunt u dus makkelijk afnemen met een doekje. U wast u de (lege) bar caddy’s eenvoudig in een vaatwasser. Plaats er nieuwe en schone items in en uw tafelhygiëne is weer dik in orde.

Online bar caddy kopen

Bent u op zoek naar bar caddy’s of andere accessoires voor op tafel of achter de bar? Bij Horeca Centrum Amsterdam bestelt u eenvoudig ál uw accessoires voor horeca. Van eenvoudige en praktische hulpmiddelen, tot glazen en machines. Keukengerei en schoonmaakmiddelen; alle zaken die u soms of regelmatig nodig hebt. Die zaken bestelt u niet alleen voor uw zaak, ook particulieren bestellen hier eenvoudig vanaf één enkel product. Bar caddy’s kopen doet u in de meeste gevallen natuurlijk wel voor uw zaak. De meeste daarvan leveren wij binnen één week.

Bar tools assortiment

Bent u opzoek naar andere bar tools? Wij hebben een zeer ruim assortiment verschillende tools voor cocktails of voor achter de bar. Bekijk ons gehele assortiment.

Bar caddy Glazenrek
Barkraan IJsemmer
Barlepel Ingrediëntenbak
Barmaatje Jiggers
Barmat Kelnersmes
Bierafschuimer Maatschenker
Champagnekoeler Melkkannen & roomkannen
Citroenpers Mix glas
Cocktail zeef Muddler
Cocktails set Non drip
Cocktails shaker Resttrechter
Dienbladen Schenktuit
Flesafsluiter Speed rails
Flesopener Strainer
Glazenborstel Wijnkoeler