Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HomeWijnklimaatkast

Wijnklimaatkast

Wijn is niet voor niets een constante bron van discussie onder fijnproevers en experts. Bij wijn luistert smaak heel nauw en doen omstandigheden ertoe. Licht, temperatuur, luchtvochtigheid, noem ze maar op. Een wijnklimaatkast helpt u uw wijnen onder de perfecte omstandigheden te bewaren. Bekijk hier ons volledige aanbod wijnklimaatkasten en wijnkoelkasten.

Waarom een wijnklimaatkast?

Witte wijn en rosé drinkt u (doorgaans) gekoeld, rode wijn op kamertemperatuur. Makkelijk genoeg, toch? De echte liefhebber weet dat het lang niet altijd zo eenvoudig is. Zeker als u een fijnproever bent of als horecaondernemer hoge eisen stelt aan wat u uw gasten schenkt. In een klimaatkast heeft u de beschikking over een perfect instelbare temperatuur, luchtcirculatie en soms ook meerdere temperatuurzones. Zo bewaart u uw wijnen op de perfecte temperatuur en schenkt u ze op de perfecte drinktemperatuur. Een wijnklimaatkast is bovendien ook een uitstekende manier om uw wijnen zichtbaar te presenteren. Zo’n kast mag zeker gezien worden, dus zet hem daar waar uw gasten er ogen op hebben.

Deze wijnen bewaart u in een wijnklimaatkast

In principe gebruikt u een wijnklimaatkast of wijnkoelkast voor wijnen die u gekoeld serveert. Dat betekent in de praktijk witte wijnen, rosé wijnen en sommige dessertwijnen. In feite is een wijnklimaatkast een koelkast, speciaal voor wijnen. Dat betekent iets verfijndere mogelijkheden voor het instellen en reguleren van de temperatuur, maar ook een chiquere presentatie. Wijn is tenslotte een luxeproduct waarvan de presentatie bijna zo belangrijk is als de smaak. Dat alles wil niet zeggen dat uw rode wijnen geen zorgvuldige opslag verdienen. Deze bewaart u het beste op kamertemperatuur of iets daaronder, in een omgeving met een stabiel klimaat en niet te veel licht.

Wijnkoelkast voor horeca

In de horeca heeft u meer capaciteit nodig en ook krachtige prestaties. Een professionele wijnkoelkast voorziet daarin ruimschoots. Hierin bewaart u tot meer dan honderd wijnen op de perfecte temperatuur. Straal uit dat u kwaliteit vertegenwoordigd door een goed gevulde wijnklimaatkast aan uw gasten te presenteren. Dergelijke klimaatkasten voor horeca zien er niet alleen heel stijlvol uit, maar beschikken ook over aanvullende verlichting om uw wijnen er goed uit te laten komen. Kortom: voor vrijwel elke horecazaak is een wijnkoelkast of wijnklimaatkast een uitstekende aanvulling op het interieur.

Online wijnklimaatkast kopen

Bent u op zoek naar de ideale wijnklimaatkast voor uw zaak, of wellicht voor thuis? Maak dan een keuze uit het ruime aanbod van Horeca Centrum Amsterdam. Kies een extra smal model, of juist een tafelmodel. Zo vindt u hier voor elke behoefte een passende wijnkoeler. Wilt u niet alleen wijnen koelen of bewaren? Overweeg dan ook een displaykoelkast. Bij ons vindt u diverse soorten displaykoelkasten met transparante deur, waarin u allerlei soorten dranken en waren zichtbaar en gekoeld aanbiedt. Een wijnklimaatkast kopen is bij ons eenvoudig en ook de bezorging volgt meestal snel op uw bestelling.

Horeca apparatuur assortiment

Bent u opzoek naar ander apparatuur voor de horeca? Wij hebben een zeer ruim assortiment van horeca apparatuur Nieuwsgierig? Bekijk hier ons gehele assortiment.

Bain marie Koffiezetapparaat
Bakplaat Magnetron
Barkoeling Milkshaker
Blast chiller Opzetkoelvitrine
Blender Pastamachine
Broodrooster Percolator
Chafing dish Pizzaoven
Citruspers Poffertjesplaat
Combisteamer Rookoven
Contactgrill Salamander
Display koelkast Sapcentrifuge
Flessenkoelkast Snijmachines
Foodprocessors Soepketels
Friteuse Sous vide stick
Frietsnijder Staafmixer
Gasfornuis Tosti apparaat
Gebaksvitrine Vaatwasser
Grillplaat Vacuum machine
Heleluchtoven Voedseldroger
IJsblokjesmachine Vrieskast tafelmodel
IJscrusher Vrieskist
IJsmachine Vriezer
Inductie kookplaat Wafelijzer
Keukenmachine Warmhoudkast
Koelkast Warmhoudvitrine
Koelka