HomeMagnetron

Magnetron

In de horeca zou je het bijna een vies woord noemen, maar zelfs gerenommeerde restaurants kunnen niet zonder magnetron. Niet per se om hele maaltijden mee te bereiden, maar wel om snel ingrediënten te verwarmen of te ontdooien. Magnetrons besparen u veel tijd en bieden veel gemak. Alleen aal daarom heeft u zeker een van de krachtige horeca magnetrons nodig die u hier vindt.

Het gemak van een magnetron

Niets is makkelijker dan een magnetron. Een paar drukken op een knop en slechts enkele minuten wachten. Zoveel gemak is in elke keuken welkom; zowel in de horeca als thuis. Het gemak van een magnetron bestaat ook uit grote veelzijdigheid. Er is bijna niets waarbij een magnetron niet van pas komt. Dat wil niet zeggen dat elke keuken dezelfde behoeften heeft. Hier bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u haast elke denkbare magnetron. Van compacte modellen die ook thuis goed tot hun recht komen, tot professionele krachtpatsers met mogelijkheden en functies waarvan u haast niet durft te dromen.

Combimagnetron

Een geliefd type magnetron is de combimagnetron. Magnetron en oven ineen. Voor keukens waar de ruimte beperkt is, is een combimagnetron een ideale oplossing. Zo’n magnetron biedt u alle functies van een reguliere magnetron en daarnaast ook een oven. Doorgaans is deze oven niet zo groot of krachtig als de beste horeca-ovens, maar desondanks geschikt voor tal van bereidingen. Alleen al om de flexibiliteit is een combimagnetron een logische keuze. Als was het maar om wat extra capaciteit te creëren voor op de drukste momenten. Bij onze magnetrons vindt u daarom ook diverse hoogwaardige combimagnetrons.

Horeca magnetron

Het aanbod van Horeca Centrum Amsterdam bestaat grotendeels uit horeca magnetrons. Professionele apparaten met meer capaciteit en functies dan een typische magnetron voor thuisgebruik. Deze beschikken over tientallen voorgeprogrammeerde programma’s, waarmee u ook met een magnetron perfect gerechten gaart. Typische ergernissen die er soms zijn, zoals gerechten die nog koud zijn aan de binnenkant of verbrand aan de buitenkant, zijn hiermee verleden tijd. Ondanks de veelheid aan functies zijn ook horeca magnetrons praktisch en eenvoudig in het gebruik. Met een duidelijke handleiding en gebruiksvriendelijk bedieningspaneel, kan u of uw personeel vrijwel meteen overweg met deze krachtpatsers.

Online magnetron kopen

Zoekt u een magnetron voor horecagebruik? Dan is Horeca Centrum Amsterdam het logische adres voor uw bestelling. Hier vindt u magnetrons voor élke keuken en ook alle denkbare artikelen en accessoires die u nodig heeft om uw magnetron te gebruiken. Van magnetronbestendige bakken tot reinigingsmiddelen om magnetrons te reinigen. Iets dat dankzij het gebruik van glad RVS bijzonder eenvoudig is. Eenvoudig is ook het bestelproces zelf. Net als de bezorging bij u op locatie. Wij bieden het gemak van een online horecagroothandel, maar de snelle bezorging die u als consument gewend bent. Ook horeca-apparaten, zoals ovens en magnetrons, bezorgen we meestal binnen een week.

Horeca apparatuur assortiment

Bent u opzoek naar ander apparatuur voor de horeca? Wij hebben een zeer ruim assortiment van horeca apparatuur Nieuwsgierig? Bekijk hier ons gehele assortiment.

Bain marie Koffiezetapparaat
Bakplaat Magnetron
Barkoeling Milkshaker
Blast chiller Opzetkoelvitrine
Blender Pastamachine
Broodrooster Percolator
Chafing dish Pizzaoven
Citruspers Poffertjesplaat
Combisteamer Rookoven
Contactgrill Salamander
Display koelkast Sapcentrifuge
Flessenkoelkast Snijmachines
Foodprocessors Soepketels
Friteuse Sous vide stick
Frietsnijder Staafmixer
Gasfornuis Tosti apparaat
Gebaksvitrine Vaatwasser
Grillplaat Vacuum machine
Heleluchtoven Voedseldroger