Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
HCAChafing Dish

Chafing Dish

Buffetten voor grote gezelschappen zijn een uitdaging. Om meerdere redenen. Een van de uitdagingen die u heeft, is het warmhouden van het eten. Met een chafing dish houdt u gerechten perfect op temperatuur en biedt u ze tegelijk stijlvol aan. Bekijk hier ons ruime aanbod chafing dishes en warmhoudbakken.

Catering met chafing dish

Catering heeft haast evenveel met logistiek als met koken te maken. Natuurlijk, de smaak en kwaliteit van het eten zijn doorslaggevend, maar ook het op tijd en goed warm aanbieden ervan. En dan moet ook de presentatie in orde. Dat zijn veel ballen die u tegelijkertijd in de lucht moet houden. Een chafing dish neemt alvast wat zorgen weg. Hierop houdt u diverse gerechten perfect op temperatuur, terwijl ook de presentatie professioneel is. Zo’n warmhoudbak past perfect bij een cateringbedrijf dat professionele uitstraling en presentatie haast net zo belangrijk vindt als de kwaliteit van het eten zelf.

Houd gerechten warm met chafing dish

Gerechten perfect op temperatuur houden is een kunst op zich. Dat vraagt om een goed doordacht apparaat dat de warme goed gedoseerd afgeeft, zodat het eten niet alleen perfect op temperatuur blijft, en de smaak er ook niet onder lijdt. Een chafing dish is precies dat. Dankzij de afneembare deksel blijft de warmte ook goed behouden, wanneer er even geen eten uitgeschept wordt. De verwarming geschiedt met water als tussenlaag, zodat eten in de chafing dish niet aanbrandt en ook niet te snel verwarmd wordt. Ideaal voor het op temperatuur houden van eten, zonder dat het verder gaart en het eten daardoor minder lekker wordt.

Chafing dish aanbieding

Zoekt u grotere aantallen chafing dishes of wellicht een chafing dish aanbieding? Hier bij Horeca Centrum Amsterdam is elke chafing dish vriendelijk geprijsd. Bovendien bieden we ze aan voor elke horecagelegenheid en met elke capaciteit. Van een enkele bescheiden chafing dish die u vooral zelf gebruikt in uw keuken, om eten warm te houden. Tot complete sets waarmee u catering aanbiedt aan grote gezelschappen. Wij bieden chafing dishes aan voor elke gelegenheid en elk type eten. Stuk voor stuk makkelijk transporteerbaar en reinigbaar, zodat er geen kostbare tijd verloren gaat en u altijd topkwaliteit aanbiedt.

Online chafing dish kopen

Zoekt u warmhoudbakken of specifiek een chafing dish voor horecadoeleinden? Ook voor uw catering op locatie biedt Horeca Centrum Amsterdam alles dat u nodig heeft. Niet alleen voor het vervoeren en warmhouden van eten, maar ook kookgerei, bestek, borden, servetten en nog veel meer. Met andere woorden: ook eenmaal op locatie zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt zodat het ook uw gasten aan niets ontbreekt. Vertrouw daarom op ons voor uw chafing dish, warmhoudbakken en alle andere benodigdheden voor uw catering. Uw bestelling wordt in de regel binnen één week bezorgd, zodat u snel aan de slag kunt.

Horeca apparatuur assortiment

Bent u opzoek naar ander apparatuur voor de horeca? Wij hebben een zeer ruim assortiment van horeca kwaliteit. Nieuwsgierig? Bekijk hier ons gehele assortiment horeca apparatuur.

Bain marie Koffiezetapparaat
Bakplaat Magnetron
Barkoeling Milkshaker
Blast chiller Opzetkoelvitrine
Blender Pastamachine
Broodrooster Percolator
Chafing dish Pizzaoven
Citruspers Poffertjesplaat
Combisteamer Rookoven
Contactgrill Salamander
Display koelkast Sapcentrifuge
Flessenkoelkast Snijmachines
Foodprocessors Soepketels
Friteuse Sous vide stick
Frietsnijder Staafmixer
Gasfornuis Tosti apparaat
Gebaksvitrine Vaatwasser
Grillplaat Vacuum machine
Heleluchtoven Voedseldroger
IJsblokjesmachine Vriezer
IJscrusher Vrieskast tafelmodel
IJsmachine Wafelijzer
Inductie kookplaat Warmhoudkast
Keukenmachine