HomePoffertjesplaat

Poffertjesplaat

Als het buiten koud is, komt de warme geur van verse poffertjes, oliebollen en andere bakproducten u al tegemoet. Poffertjes zijn een typische Hollandse lekkernij waar we maar geen genoeg van krijgen. Gelukkig heeft u wél genoeg poffertjes dankzij onze hoogwaardige poffertjesplaten. Zo bakt u er probleemloos genoeg, hoe groot de vraag ook is.

Heerlijk bakken met een poffertjesplaat

Ondanks dat het niet moeilijk is, is poffertjes bakken een ware kunst. Gevoel voor timing is nodig, maar ook is het een kwestie van hard werken. Tenslotte moeten de poffertjes op tijd worden gedraaid. Maar als het resultaat daar is, dan is het genieten. Ook met grote gezelschappen. Voor een foodtruck of eten op locatie is een poffertjesplaat dan ook ideaal. Bakken voor grote gezelschappen wordt eenvoudig met de poffertjesplaten van Horeca Centrum Amsterdam. Met de platen die u hier vindt bakt u tot wel 100 poffertjes tegelijk. Serveer met poedersuiker en een klontje roomboter en er is een authentieke Hollandse snack voor iedereen.

Poffertjesplaat elektrisch

Poffertjesplaten zijn er in elektrische varianten en op gas. Die laatste gebruikt u op locatie iets makkelijker, terwijl een elektrische poffertjesplaat binnen flexibeler is. U heeft tenslotte geen gasfles of gasaansluiting nodig, maar kunt overal bakken waar elektriciteit is. Met een verlengsnoer is dat al gauw op veel plaatsen, ook buiten. Een elektrische poffertjesplaat is dan ook ideaal. Vrijwel overal poffertjes bakken, zoveel als nodig is. Onze poffertjesplaten zijn weliswaar bedoeld voor de horeca, maar krachtstroom is zeker niet nodig. Deze elektrische poffertjesplaten werken op elk regulier stopcontact.

Poffertjesplaat voor horeca

Als u poffertjes bakt voor grote groepen, heeft u betrouwbare apparatuur nodig met voldoende capaciteit. Hier bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u beide. Hier vindt u verschillende poffertjesplaten van horecakwaliteit. Gietijzeren poffertjesplaten, dat ervoor zorgt dat u op de perfecte hitte bakt. Zo zijn de poffertjes van binnen lekker zacht en luchtig en van buiten net aan donker. Met een capaciteit van 100 poffertjes bakt u voor grote groepen haast onbeperkt poffertjes. In enkele minuten heeft u tien of twaalf porties klaar, waarna enkele minuten later weer zo’n aantal porties gereed is. Zo voorziet u eenvoudig gezelschappen tot wel 100 personen van voldoende poffertjes.

Online poffertjesplaat kopen

Uw poffertjesplaat en al uw andere horeca-apparaten bestelt u gewoon online. Hier, bij Horeca Centrum Amsterdam. En als u poffertje bakt voor grote gezelschappen, kijk dan zeker ook bij onze snackverpakkingen en disposables. Hier vindt u tal van artikelen die goed van pas komen bij het aanbieden van poffertjes en andere snacks. Zelfs de statafels die u nodig heeft, vindt u hier. Op al die artikelen hoeft u bovendien zelden lang te wachten. Wij bezorgen in Nederland en België, vaak binnen enkele dagen. Kies de poffertjesplaat uit die u nodig heeft en wij zorgen dat u er binnen een week al mee aan de slag kunt.

Horeca apparatuur assortiment

Bent u opzoek naar ander apparatuur voor de horeca? Wij hebben een zeer ruim assortiment van horeca apparatuur Nieuwsgierig? Bekijk hier ons gehele assortiment.

Bain marie Koffiezetapparaat
Bakplaat Magnetron
Barkoeling Milkshaker
Blast chiller Opzetkoelvitrine
Blender Pastamachine
Broodrooster Percolator
Chafing dish Pizzaoven
Citruspers Poffertjesplaat
Combisteamer Rookoven
Contactgrill Salamander
Display koelkast Sapcentrifuge
Flessenkoelkast Snijmachines
Foodprocessors Soepketels
Friteuse Sous vide stick
Frietsnijder Staafmixer
Gasfornuis Tosti apparaat
Gebaksvitrine Vaatwasser
Grillplaat Vacuum machine
Heleluchtoven Voedseldroger
IJsblokjesmachine Vrieskast tafelmodel
IJscrusher Vrieskist
IJsmachine Vriezer
Inductie kookplaat Wafelijzer
Keukenmachine Warmhoudkast
Koelkast Warmhoudvitrine
Koelkast tafelmodel Warmtelamp
Koelvitrine Waterkoker
Koelwerkbank Wijnklimaatkast