HomeGasfornuis

Gasfornuis

Voor u als horecaondernemer zijn talloze zaken onmisbaar en een van de meest prominente behoeften is een goed gasfornuis. Eten moet tenslotte gekookt of gebakken worden op de juiste temperatuur. Verreweg de meeste bereidingswijzen zijn op de een of andere manier van een gasfornuis afhankelijk. Bekijk en bestel daarom een gasfornuis speciaal voor gebruik in de horeca.

Gasfornuizen in verschillende afmetingen

Een intiem restaurant met 30 tafels of een grote zaak met 300 tafels. Elke horecagelegenheid heeft zijn eigen behoeften. Maar ongeacht hoeveel u bereidt, een gasfornuis is onontbeerlijk. Hier bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u diverse soorten gasfornuizen. Met en zonder oven en in verschillende afmetingen. Met vier, zes of acht pitten. Zo kookt u effectief voor grote gezelschappen, maar maakt u net zo makkelijk een pannetje saus of een bijgerecht, terwijl de hoofdmaaltijd in de oven staat. Al deze gasfornuizen zijn, ongeacht het formaat, van horecakwaliteit. Kwaliteit waarop u vertrouwt, ook als het druk is.

Bereiden met groot gemak

Als het gaat om koken en bakken is er haast geen alternatief voor het klassieke gasfornuis. Zeker niet als er hoge kwaliteitseisen zijn. Elektrisch koken is een optie, maar bij veel bereidingen ook niet. Goed bakken en wokken vraagt om hoog en heet vuur. Voor de hoogwaardige fornuizen van Horeca Centrum Amsterdam is dat geen enkel probleem. Met hetzelfde gemak waarmee u een pan zachtjes laat sudderen, wokt u op hoog vuur een heerlijk wokgerecht. Deze professionele kwaliteit staat altijd tot uw beschikking voor de heerlijkste bereidingen. Met kwaliteit werkt het altijd stukken makkelijker. Dat zal ook uw ervaren horecapersoneel beamen. Met zo’n hoogwaardig gasfornuis zet uw keukenpersoneel met het grootste gemak het beste eten op tafel.

Gasfornuis met oven

Behalve kwaliteit en een goed gasfornuis is ook efficiënt ruimtegebruik een vereiste in de horeca. Daarom zijn de gasfornuizen die u hier vindt voorzien van een heteluchtoven. Zo heeft u ongelofelijk veel capaciteit voor de bereiding van gerechten, op een relatief bescheiden oppervlak. In deze krachtige ovens maakt u bereidingen op zelfs de hoogste temperaturen. Ook bereidingen, zoals pizza’s, die temperaturen ver boven de 200 graden Celsius vragen. Een gasfornuis met oven ondervangt in één keer tal van uw behoeften qua bereiding van eten. Bovendien is deze ook op locatie, met gasfles in te zetten.

Online gasfornuis kopen

Zoekt u een professioneel gasfornuis voor horecadoeleinden, dat u alle gemak en de nodige flexibiliteit biedt? Hier bij Horeca Centrum Amsterdam heeft u keuze uit diverse van dergelijke gasfornuizen. Stuk voor stuk bieden deze gasfornuizen een prettige werkhoogte en zijn ze compact vormgegeven. Makkelijk in te passen in uw keuken en eventueel mee te nemen naar een evenement. Lekker praktisch. Ook heel praktisch is onze bezorgservice. Al onze producten, van glazen en bestek tot grotere horeca-apparaten, bezorgen wij gewoon op locatie. Uw nieuwe fornuis komt dus gewoon naar u toe.

Horeca apparatuur assortiment

Bent u opzoek naar ander apparatuur voor de horeca? Wij hebben een zeer ruim assortiment van horeca apparatuur Nieuwsgierig? Bekijk hier ons gehele assortiment.

Bain marie Koffiezetapparaat
Bakplaat Magnetron
Barkoeling Milkshaker
Blast chiller Opzetkoelvitrine
Blender Pastamachine
Broodrooster Percolator
Chafing dish Pizzaoven
Citruspers Poffertjesplaat
Combisteamer Rookoven
Contactgrill Salamander
Display koelkast Sapcentrifuge
Flessenkoelkast Snijmachines
Foodprocessors Soepketels
Friteuse Sous vide stick
Frietsnijder Staafmixer
Gasfornuis Tosti apparaat
Gebaksvitrine Vaatwasser
Grillplaat Vacuum machine
Heleluchtoven Voedseldroger
IJsblokjesmachine Vrieskast tafelmodel
IJscrusher Vrieskist
IJsmachine Vriezer
Inductie kookplaat Wafelijzer
Keukenmachine Warmhoudkast
Koelkast Warmhoudvitrine
Koelkast tafelmodel Warmtelamp
Koelvitrine Waterkoker
Koelwerkbank Wijnklimaatkast