Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
HCABarkoeling

Barkoeling

In het café is het vaak hard werken. Aan het inschenken en aanbieden van dranken, bent u het liefst zo min mogelijk tijd kwijt. Met handige barkoelingen voor onder de bar, heeft u alle koude dranken binnen handbereik. Perfect gekoeld, klaar voor consumptie. U vindt ze hier in varianten met één, twee en drie deuren.

Koude drank altijd binnen handbereik

Achter en onder de bar is het schipperen met ruimte. Want alles binnen handbereik is wel zo praktisch. Kies daarom voor een professionele barkoeling. Een koelkast op perfect formaat voor onder de bar, waaruit u koude dranken snel tevoorschijn haalt. Een barkoeling is een professioneel horeca-apparaat, dat krachtig en toch zuinig koelt. Vanzelfsprekend beschikken al onze barkoelingen over transparante deuren. Zo ziet u direct waar de betreffende drank staat en is de deur niet langer open dan nodig. Uw gasten genieten zo snel van een heerlijk koel drankje en u heeft alles binnen handbereik. Dat is ook prettig bij het vullen van de barkoeling.

Barkoeling 2 deurs

Een barkoeling met twee deuren past onder vrijwel elke bar. Zeker als u meer zaken kwijt moet onder de bar, zoals fusten of andere producten. Zo’n barkoeling is makkelijk in te passen en tegelijk behoorlijk ruim in zijn capaciteit. Zo bieden de tweedeurs barkoelingen die we hier aanbieden ruimte aan bijvoorbeeld meer dan 100 blikken van 33 cl. Ook flesjes van dat formaat kunt u in grote aantallen kwijt in zo’n koeler, net als grotere (frisdrank)flessen. Deze koelers zijn voorzien van verstelbare draagrekken, zodat u de beschikbare ruimte altijd optimaal gebruikt.

Barkoeling 3 deurs

Voor de grotere ruimtes onder de bar zijn er zéér ruime driedeurs barkoelingen. Net als de tweedeursvarianten zijn het volwaardige horecakoelkasten met krachtige koeltechnologie, maar ook volop gebruiksgemak. Denk daarbij aan een digitaal instelbare temperatuur en ventilatie die automatisch uitschakelt, wanneer u de koeling opent. De drie verschillende deuren bieden u de mogelijkheid om verschillende populaire dranken hun eigen segment te geven. Zodra één draagrek leeg is, gaat u over op het volgende, terwijl u het lege drankrek bijvult. Zo heeft u met een ruime driedeurs barkoeling altijd voldoende gekoelde dranken voor uw gasten.

Online barkoeling kopen

Zoekt u een koeling die u makkelijk kwijt kunt onder uw bar? Kies dan niet alleen voor het gemak van een barkoeling, maar ook voor het gemak van eenvoudig bezorging. Horeca Centrum Amsterdam is er namelijk voor ál uw horecabenodigdheden en voor de snelle bezorging daarvan. Vaak al binnen enkele dagen. Met een barkoeling kiest u voor gemak, voor koude dranken binnen handbereik en speelt u ruimte vrij in uw andere koelingen. Ook al uw andere horecakoelingen en -koelkasten bestelt u eenvoudig hier. Van vriezers met alle capaciteit die u kunt wensen, tot horeca- en displaykoelkasten waarmee u op elke plek een geschikte koeling voorhanden heeft.

Horeca apparatuur assortiment

Bent u opzoek naar ander apparatuur voor de horeca? Wij hebben een zeer ruim assortiment van horeca kwaliteit. Nieuwsgierig? Bekijk hier ons gehele assortiment horeca apparatuur.

Bain marie Koffiezetapparaat
Bakplaat Magnetron
Barkoeling Milkshaker
Blast chiller Opzetkoelvitrine
Blender Pastamachine
Broodrooster Percolator
Chafing dish Pizzaoven
Citruspers Poffertjesplaat
Combisteamer Rookoven
Contactgrill Salamander
Display koelkast Sapcentrifuge
Flessenkoelkast Snijmachines
Foodprocessors Soepketels
Friteuse Sous vide stick
Frietsnijder Staafmixer
Gasfornuis Tosti apparaat
Gebaksvitrine Vaatwasser
Grillplaat Vacuum machine
Heleluchtoven Voedseldroger
IJsblokjesmachine Vriezer
IJscrusher Vrieskast tafelmodel
IJsmachine Wafelijzer
Inductie kookplaat Warmhoudkast
Keukenmachine Warmhoudvitrine
Koelkast Warmtelamp
Koelkast tafelmodel Waterkoker
Koelvitrine Wijnklimaatkast
Koelwerkbank