Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HomeWaterkoker

Waterkoker

Kent u de fluitketel nog? Deze liet duidelijk hoorbaar merken als het water kookt. Water koken op het fornuis kost echter veel tijd en neemt bovendien plek in die u daar waarschijnlijk beter kunt gebruiken. Waterkokers zijn daarom ook voor de horeca de perfecte oplossing om snel kokend water te krijgen. Bekijk hier ons ruime aanbod waterkokers.

Kokend water voor warme dranken

Kokend water gebruikt u voor tal van toepassingen. Van het aanbieden van thee tot het maken van soepen en sauzen. Wellicht maakt u gebruik van warmhoudbakken waarin u au bain-marie verwarmt? In al deze gevallen komt kokend water van pas en soms heeft u daarbij aan een paar liter niet genoeg. Ons aanbod waterkokers voor horeca voorziet in elke behoefte. Van compacte waterkokers die u ook thuis gebruikt tot krachtpatsers die tot meer dan tien liter water koken en warmhouden. Zo heeft u kokend water beschikbaar, veilig en precies waar en wanneer u het nodig heeft. Ook ideaal op locatie, bij catering.

Heetwaterapparaat of waterkoker met tapkraan

Als u kokend water gebruikt voor warme dranken, is een tapkraan ideaal. Hieruit tapt u het kokende water zonder problemen en zonder morsen. In een handomdraai vult u meerdere theeglazen, klaar om te serveren. U pakt alleen nog een theedoos erbij en uw gasten genieten van een heerlijke kop zelfgekozen thee. Zo makkelijk kan het soms zijn. Ook voor andere doeleinden beschikt u met een waterkoker of heetwaterapparaat over een constante voorraad heet water. Met de simpel te bedienen tapkraan vult u er glazen, mokken of kopjes mee. Zo simpel dat u het ook aan uw gasten zelf over kunt laten en uzelf deze moeite bespaart.

Waterkoker voor horeca

Dat een waterkoker ook – of juist – in de horeca goed van pas komt, betekent niet dat u voor de horeca eenzelfde soort waterkoker nodig heeft als u thuis gebruikt. Hier bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u horeca waterkokers. Deze onderscheiden zich op een aantal manieren. Allereerst de capaciteit. Waar een waterkoker voor thuis zelden een grotere inhoud heeft dan twee liter, vindt u hier waterkokers die (ruim) over de tien liter gaan. Ook de kwaliteit is doorgaans hoger. Zo vindt u hier waterkokers van Caterchef die u constant in gebruik kunt hebben en dankzij goede isolatie ook verrassend zuinig zijn met energie.

Online waterkoker kopen

Heeft u een waterkoker nodig voor thuis of voor uw zaak? Bekijk hier ons ruime aanbod hoogwaardige waterkokers. Stuk voor stuk veelzijdig en flexibel. Deze waterkokers neemt u makkelijk mee naar een catering, maar bergt u net zo makkelijk op in een kast. Kies voor de kwaliteit van gerenommeerde merken en voor het veelzijdige aanbod van Horeca Amsterdam. Want hier vindt u ook al uw andere benodigdheden voor het warmhouden van eten, vloeistoffen en het verzorgen van uw catering of buffet.

Horeca apparatuur assortiment

Bent u opzoek naar ander apparatuur voor de horeca? Wij hebben een zeer ruim assortiment van horeca apparatuur Nieuwsgierig? Bekijk hier ons gehele assortiment.

Bain marie Koffiezetapparaat
Bakplaat Magnetron
Barkoeling Milkshaker
Blast chiller Opzetkoelvitrine
Blender Pastamachine
Broodrooster Percolator
Chafing dish Pizzaoven
Citruspers Poffertjesplaat
Combisteamer Rookoven
Contactgrill Salamander
Display koelkast Sapcentrifuge
Flessenkoelkast Snijmachines
Foodprocessors Soepketels
Friteuse Sous vide stick
Frietsnijder Staafmixer
Gasfornuis Tosti apparaat
Gebaksvitrine Vaatwasser
Grillplaat Vacuum machine
Heleluchtoven Voedseldroger
IJsblokjesmachine Vrieskast tafelmodel
IJscrusher Vrieskist
IJsmachine Vriezer
Inductie kookplaat Wafelijzer
Keukenmachine Warmhoudkast
Koelkast Warmhoudvitrine
Koelkast tafelmodel Warmtelamp
Koelvitrine Waterkoker
Koelwerkbank Wijnklimaatkast