Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HCAMilkshaker

Milkshaker

Een lekkere frisse milkshake of een heerlijke koffievariant maakt u in een handomdraai met een professionele milkshaker. Een apparaat waar u alleen nog maar de ingrediënten aan toe hoeft te voegen. Op deze pagina vindt u het volledige overzicht van onze milkshakers. Er zijn compacte modellen, geschikt voor kleine zaken en thuis, maar ook grotere apparaten, waarin u meerdere milkshakes tegelijk bereidt.

Het gemak van een milkshaker

In de horeca heeft u eigenlijk geen tijd voor de bereiding van complexe dranken. Het maken van een cocktail of milkshake is tijdrovend en in het geval van een milkshake of koffie staat daar meestal geen hoge verkoopprijs tegenover. De hoogste tijd dus om te kiezen voor een milkshaker. Een apparaat waar u nog slechts de ingrediënten aan toevoegt, en de milkshake of koffie wordt geheel automatisch voor u bereid. Deze hoeft u nog slechts uit te schenken in een beker, glas of kop en de drank is klaar om geserveerd te worden. Makkelijker kunt u het uzelf niet maken.

Compacte milkshaker

Een van de grootste voordelen van een milkshaker? Hij is compact. Vrijwel elke milkshaker die u hier vindt, past niet alleen moeiteloos op een aanrecht of werkblad, maar bergt u ook makkelijk weer op in een kast. Een prettige eigenschap, want de kans is aanwezig dat u een milkshaker niet continu gebruikt. Het is typisch zo’n apparaat dat handig is om te hebben, wanneer de gelegenheid daar naar is. Zelfs de grotere modellen, de modellen waarin u meerdere soorten dranken tegelijk bereidt, zijn eenvoudig op te bergen. Een ideaal apparaat om te hebben.

Horeca milkshaker

De milkshakers van Horeca Centrum Amsterdam zijn geschikt voor horecabedrijven, maar ook voor uw keuken thuis. Zeker als u een liefhebber bent van koffiespecialiteiten, milkshakes of smoothies. U vindt hier aansprekende horecamerken als Hendi, Santos en Hamilton Beach. Deze bekende fabrikanten van horeca-apparatuur staan bekend om hun kwaliteit en vermogen om apparaten te maken die de intensiteit van het horecawerk moeiteloos de baas kunnen. De luxere modellen beschikken over tal van extra opties die een grote diversiteit aan bereidingen mogelijk maken. In horecazaken waarin milkshakes en koffiespecialiteiten populair zijn, is zo’n horecamilkshaker een vaste waarde achter de counter of in de keuken.

Online milkshaker kopen

Zoekt u een hoogwaardige milkshaker voor thuis of voor uw horecazaak? Maak een keuze uit het ruimte aanbod van Horeca Centrum Amsterdam. Kies voor de stijlvol vormgegeven apparaten van Hendi, de praktische shakers van Hamilton Beach of de degelijkheid van Santos. Kies voor het gemak van Horeca Centrum Amsterdam en het feit dat u hier ook al uw andere horeca-apparatuur koopt. Ook al uw benodigdheden om dranken te serveren, zoals bekers, glazen en mokken, bestelt u eenvoudig hier. Veel van onze artikelen leveren wij direct uit voorraad. Deze bezorgen we in de regel al binnen enkele dagen.

Horeca apparatuur assortiment

Bent u opzoek naar ander apparatuur voor de horeca? Wij hebben een zeer ruim assortiment van horeca apparatuur Nieuwsgierig? Bekijk hier ons gehele assortiment.

Bain marie Koffiezetapparaat
Bakplaat Magnetron
Barkoeling Milkshaker
Blast chiller Opzetkoelvitrine
Blender Pastamachine
Broodrooster Percolator
Chafing dish Pizzaoven
Citruspers Poffertjesplaat
Combisteamer Rookoven
Contactgrill Salamander