Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HCAIJscrusher

IJscrusher

Voor de meeste cocktails gecrusht (gemalen) ijs. Een effectief hulpmiddel hiervoor is een ijscrusher. Dankzij dit stevige apparaat maakt u moeiteloos met twee handen kleine ijsblokjes voor elke drank. Crushed ijsblokjes zijn heerlijk in een milkshake, frisdrank of smoothie naast een cocktail. Gecrusht ijs is een standaardonderdeel van moderne cocktailaccessoires. Bekijk hier ons ruime aanbod ijscrushers van horecakwaliteit.

Veelzijdige ijscrushers

IJscrushers zijn veelzijdig en eenvoudig in het gebruik. Met één hand aan de hendel draaiend en de andere hand het item vasthoudend, bedient u dit hulpmiddel uitstekend. U kan bevroren kraanwater gebruiken met deze handige crusher. Hierdoor heeft u altijd beschikking over voldoende ijs. IJs dat u niet alleen gebruikt voor cocktails of milkshakes, maar ook voor sommige desserts of het vers houden van vis. Een machinale ijscrusher maakt snel meer dan voldoende ijsbrokken voor u uit grotere ijsblokken, waardoor u voor elke denkbare toepassing direct al het benodigde ijs voorhanden heeft. De capaciteit vermelden wij dan ook bij elke ijscrusher.

IJscrusher voor horeca

Kwaliteit staat bij al onze apparaten en accessoires voorop. Dat spreekt voor zich, want wij leveren horecakwaliteit. Op deze pagina vindt u ijscrushers van merken als Hendi en Hoshizaki. Fabrikanten van professionele horeca-apparatuur. Dat merkt u aan de kwaliteit en aan de capaciteit. Want met een vol terras en volle dienbladen of met een kraam vol vis, heeft u aan een paar blokjes niet voldoende. Tegelijk zijn deze professionele ijscrushers compact genoeg om makkelijk kwijt te kunnen. Op het werkblad in de keuken of zelfs achter de bar. Wanneer u de ijscrusher niet nodig heeft, bergt u deze makkelijk op.

Waarvoor gebruikt u een ijscrusher

IJsblokjes gebruikt u om een drankje of eventueel bederfgevoelige etenswaren te koelen. Dergelijke blokjes zijn echter vrij groot en daardoor is het oppervlak waarmee ze koelen beperkt. Kleinere brokken hebben meer oppervlak en koelen dus beter. Daarnaast is het bij veel cocktails gebruikelijk om gecrusht ijs te gebruiken. Om de ijscrushers te gebruiken heeft u natuurlijk ook ijs nodig. Daarvoor kunt u ijsblokjes uit een vriezer gebruiken, maar het makkelijkst is om de ijscrusher te gebruiken in combinatie met een ijsblokjesmachine. Vanzelfsprekend vindt u hier bij Horeca Centrum Amsterdam diverse soorten ijsblokjesmachines.

Online ijscrusher kopen

Een ijscrusher heeft duidelijke voordelen in de horeca. Het stelt u ook in staat uw bedrijf efficiënter te runnen en klanten sneller te helpen. Zo’n apparaat maakt dat u sneller het perfecte drankje serveert. Ook voor andere toepassingen is het ideaal dat u direct ijs in het juiste formaat beschikbaar heeft. Bij Horeca Centrum Amsterdam kunt u kiezen uit verschillende ijscrushers. Van kleine formaten tot krachtige machines die tot enkele kilo’s tegelijk malen en in perfect gecrusht ijs transformeren. Maak uw keuze en plaats uw bestelling; wij leveren uw ijscrusher, ijsblokjesmachine en andere benodigdheden meestal al binnen enkele dagen.

Horeca apparatuur assortiment

Bent u opzoek naar ander apparatuur voor de horeca? Wij hebben een zeer ruim assortiment van horeca apparatuur Nieuwsgierig? Bekijk hier ons gehele assortiment.

Bain marie Koffiezetapparaat
Bakplaat Magnetron
Barkoeling Milkshaker
Blast chiller Opzetkoelvitrine
Blender Pastamachine
Broodrooster Percolator
Chafing dish Pizzaoven
Citruspers Poffertjesplaat
Combisteamer Rookoven
Contactgrill Salamander
Display koelkast Sapcentrifuge
Flessenkoelkast Snijmachines
Foodprocessors Soepketels
Friteuse Sous vide stick
Frietsnijder Staafmixer
Gasfornuis Tosti apparaat
Gebaksvitrine Vaatwasser
Grillplaat Vacuum machine
Heleluchtoven Voedseldroger
IJsblokjesmachine Vrieskast tafelmodel
IJscrusher Vrieskist
IJsmachine Vriezer
Inductie kookplaat Wafelijzer
Keukenmachine Warmhoudkast
Koelkast Warmhoudvitrine
Koelkast tafelmodel Warmtelamp
Koelvitrine Waterkoker
Koelwerkbank Wijnklimaatkast