Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478

IJscrusher

Serveert u in uw horecabedrijf de lekkerste tropische cocktails? Dan zal u merken dat een ijscrusher een handig hulpmiddel in uw bar is. U bestelt uw professionele ijscrusher eenvoudig online bij Horeca Centrum Amsterdam.

IJscrushers voor het serveren van cocktails

Als professional weet u dat het belang van ijs in een Mojito of andere cocktail bijna niet onderschat kan worden. Het ijs zorgt er niet alleen voor dat de cocktail zijn aangename koele temperatuur krijgt, het zorgt er ook voor dat de drank op een optimale wijze wordt verdund. De hoeveelheid ijs die u hierbij nodig heeft komt heel precies: te weinig zorgt voor een te sterke cocktail terwijl een te grote hoeveelheid de drank waterig maakt. Het toevoegen van ijs aan een cocktail gaat het makkelijkst met behulp van een ijscrusher.

IJscrushers voor professioneel gebruik

Een ijscrusher zorgt ervoor dat ijsblokjes worden vermalen. Bij HCA kunt u kiezen tussen een aantal compacte ijscrushers. Vanwege het compacte formaat kunt u de machine eenvoudig in uw bar plaatsen. De ijscrushers van Hendi en Hoshizaki kunnen binnen enkele minuten meerdere kilo’s ijs vermalen. De ijscrusher van Hoshizaki kan perfect gecombineerd worden met de ijsblokjesmachine van hetzelfde merk zodat u ook andere dranken en wijnkoelers kunt vullen met ijs. Zo serveert u uw drankjes altijd koel aan uw gasten.

IJscrusher online bestellen

Wilt u ook het gemak van een professionele ijscrusher ervaren? Bestel dan vandaag nog uw ijscrusher eenvoudig online bij HCA. De ijscrusher is doorgaans binnen enkele dagen leverbaar.