Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
HCABroodrooster

Broodrooster

Een luxe ontbijt kan haast niet zonder toast en ook bij een andere maaltijd misstaat geroosterd brood niet. Denk bijvoorbeeld aan sommige soepen. Om geroosterd brood perfect aan te bieden, heeft u ook een perfecte broodrooster nodig. De professionele broodroosters voor horeca die u hier vindt, leveren u altijd voldoende perfect geroosterd brood op.

Horeca broodroosters met grote capaciteit

Voor horecabedrijven is capaciteit een van de grote uitdagingen. Denk aan het ontbijtbuffet in een hotel, maar evengoed lunchtijd in een lunchzaak. De vraag naar toast is dan opeens groot en het liefst biedt u geroosterd brood aan dat nog een beetje warm is. Onze broodroosters beantwoorden elke horecabehoefte. U vindt hier professionele broodroosters die twee, vier of zelfs zes sneden brood tegelijk roosteren en daarmee ook bij u thuis niet zouden misstaan. Maar voor het intensieve werk kiest u eerder een conveyor toaster, waarmee u doorlopend brood roostert en zo voorziet in de behoeften van een groot buffet.

Conveyor broodrooster

Iedereen kent natuurlijk de traditionele broodrooster waar het getoaste brood na een tijdje ‘uitspringt’, met het kenmerkende geluid. Ideaal voor een ontbijtje voor twee, maar niet per se geschikt voor horeca. Een conveyor broodrooster is dan een betere oplossing. Hier legt u sneden brood in, waarna er doorlopend geroosterd brood uitkomt. De toast komt bovendien terecht in een handige opvangbak, die u meteen meeneemt naar de plek waar u de toast aanbiedt aan uw gasten. Ondertussen kan de conveyor toaster gewoon doorgaan, zodat een nieuwe lading toast alweer onderweg is en het buffet nooit zonder komt te zitten.

Lekkere toast met de beste broodrooster

Over toast heeft iedereen een mening. Uw gasten zeker ook. Daarom zet u hen het liefste perfecte toast voor. Toast die aan beide zijden gelijk gebruind is en precies is zoals uw gast dat wenst. En ja, dat is niet voor iedereen gelijk. U zoekt dus een broodrooster die niet alleen genoeg capaciteit heeft, maar ook logische instellingen waarop u kunt vertrouwen. Een broodrooster die makkelijk is in te stellen en waarvan u altijd precies weet wat voor toast eruit komt. Elke horeca broodrooster die u hier bestelt voldoet aan dat criterium. Op horeca-apparaten moet u tenslotte kunnen vertrouwen, meer nog dan op reguliere apparaten.

Online broodrooster kopen

Voorzie uw gasten van de lekkerste toast uit de beste broodrooster die er verkrijgbaar zijn voor horecabedrijven én voor particulieren die lekker toast belangrijk vinden. Ons aanbod schaalt perfect met uw behoeften. De kleine zaak waar af en toe toast besteld wordt, kan prima af met een kleinere maar al even professionele broodrooster. Het hotel met ontbijtbuffet kan niet zonder een of meerdere hoogwaardige conveyor broodrooster. Waar uw behoefte ook ligt, dankzij ons ruime aanbod en onze snelle bezorgservice, genieten uw gasten al snel van perfecte toast. Ook broodroosters en andere horeca-apparaten bezorgen wij binnen enkele dagen.

Horeca apparatuur assortiment

Bent u opzoek naar ander apparatuur voor de horeca? Wij hebben een zeer ruim assortiment van horeca kwaliteit. Nieuwsgierig? Bekijk hier ons gehele assortiment horeca apparatuur.

Bain marie Koffiezetapparaat
Bakplaat Magnetron
Barkoeling Milkshaker
Blast chiller Opzetkoelvitrine
Blender Pastamachine
Broodrooster Percolator
Chafing dish Pizzaoven
Citruspers Poffertjesplaat
Combisteamer Rookoven
Contactgrill Salamander
Display koelkast Sapcentrifuge
Flessenkoelkast Snijmachines
Foodprocessors Soepketels
Friteuse Sous vide stick
Frietsnijder Staafmixer
Gasfornuis Tosti apparaat
Gebaksvitrine Vaatwasser
Grillplaat Vacuum machine
Heleluchtoven Voedseldroger
IJsblokjesmachine Vriezer
IJscrusher Vrieskast tafelmodel
IJsmachine Wafelijzer
Inductie kookplaat Warmhoudkast
Keukenmachine Warmhoudvitrine
Koelkast Warmtelamp
Koelkast tafelmodel Waterkoker
Koelvitrine Wijnklimaatkast
Koelwerkbank