Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HCAFoodprocessor

Foodprocessor

Foodprocessor toebehoren

Blenden, mengen en malen, een foodprocessor mag alleen al om zijn veelzijdigheid niet ontbreken in een horecakeuken. Zoekt u daarom een foodprocessor voor uw keuken? Horeca Centrum Amsterdam heeft een zeer ruim aanbod foodprocessors, waarmee u een veelheid aan bereidingen professioneel klaarmaakt. Bekijk op deze pagina ons volledige aanbod van foodprocessors en vergeet ook niet bij de toebehoren te kijken.

Wat is een foodprocessor?

Een foodprocessor is een zeer veelzijdige keukenmachine, die u in combinatie met verschillende toebehoren gebruikt. Tal van alledaagse keukenklusjes en voorbereidende handelingen neemt zo’n apparaat u uit handen. Het is eigenlijk een wonder dat er zoveel diversiteit in zo’n relatief klein apparaat zit, want een foodprocessor past met gemak in een berging of kastje. Van het mengen van deeg of saus, tot het fijnmalen van ingrediënten, eenmaal in werking doet de processor wat u anders misschien wel een half uur gekost had. In de horeca, waar tijd en timing cruciaal zijn, is dat een ware uitkomst. En natuurlijk misstaat zo’n handige foodprocessor ook niet in uw eigen keuken, thuis.

Wat is de beste foodprocessor?

Bij het kiezen van een foodprocessor, houdt u rekening met verschillende factoren. De beste foodprocessor is tenslotte niet voor iedereen gelijk. Het belangrijkste kenmerk is capaciteit. Daarbij kijkt u naar hoeveel u de processor op de piekmomenten nodig heeft. Hou er rekening mee dat een foodprocessor voor horeca vrijwel constant in bedrijf kan zijn en de uitneembare toebehoren makkelijk reinigbaar zijn. Eén enkel foodprocessor in de juiste handen heeft al een indrukwekkende capaciteit waar u achtereenvolgens verschillende bewerkingen mee kan doen. Al onze foodprocessors werken op 230 volt en kunnen dus vrijwel overal gebruikt worden.

Foodprocessor toebehoren

Een foodprocessor van Horeca Centrum Amsterdam wordt zeer compleet geleverd, inclusief verschillende mengkommen en een spatel. Maar de echte magie komt wanneer u gebruikmaakt van een veelheid aan toebehoren die de mogelijkheden van de processor enorm uitbreiden. Onder meer deksels, messen, duwers en raspen zijn als toebehoren van onze foodprocessors beschikbaar. Grote kans dat u ze niet allemaal nodig heeft, maar zelfs met enkele toebehoren breidt u de mogelijkheden van uw foodprocessor enorm uit. Vergeet daarom niet om, bij het bestellen van een foodprocessor, ook te kijken naar de vele toebehoren die we hier aanbieden.

Online foodprocessor kopen

Een foodprocessor in de keuken staat gelijk aan groot gemak en tijdsbesparing. Tijd bespaart u ook door online een foodprocessor te kopen, hier bij Horeca Centrum Amsterdam. Ons ruime aanbod met aansprekende merken garandeert dat u een geschikte foodprocessor vindt. Zeker wanneer u deze combineert met enkele toebehoren die de mogelijkheden van het apparaat uitbreiden. Ook andere horeca-apparaten, waaronder keukenmachines, koelingen en ovens, vindt u hier en bestelt u met hetzelfde gemak. Gemak kenmerkt ook onze bezorgservice. Uw bestelling bij Horeca Centrum Amsterdam wordt in de meeste gevallen binnen een week bij u bezorgd.

Horeca apparatuur assortiment

Bent u opzoek naar ander apparatuur voor de horeca? Wij hebben een zeer ruim assortiment van horeca apparatuur Nieuwsgierig? Bekijk hier ons gehele assortiment.

Bain marie Koffiezetapparaat
Bakplaat Magnetron
Barkoeling Milkshaker
Blast chiller Opzetkoelvitrine
Blender Pastamachine
Broodrooster Percolator
Chafing dish Pizzaoven
Citruspers Poffertjesplaat
Combisteamer Rookoven
Contactgrill Salamander
Display koelkast Sapcentrifuge
Flessenkoelkast Snijmachines
Foodprocessors Soepketels
Friteuse Sous vide stick
Frietsnijder Staafmixer
Gasfornuis Tosti apparaat
Gebaksvitrine Vaatwasser
Grillplaat Vacuum machine
Heleluchtoven Voedseldroger
IJsblokjesmachine Vrieskast tafelmodel
IJscrusher Vrieskist
IJsmachine Vriezer
Inductie kookplaat Wafelijzer
Keukenmachine Warmhoudkast
Koelkast Warmhoudvitrine
Koelkast tafelmodel Warmtelamp
Koelvitrine Waterkoker
Koelwerkbank Wijnklimaatkast