HomeOpzetkoelvitrine

Opzetkoelvitrine

De focus van de horeca ligt op eten en drinken. Eten en drinken moet natuurlijk ook uw gasten verleiden, en dat doet u het makkelijkst door eten zichtbaar te presenteren. Ideaal hiervoor is een opzetkoelvitrine. Bij Horeca Centrum Amsterdam kunt u kiezen uit verschillende soorten gekoelde vitrines.

Alle soorten opzetkoelvitrines

U heeft keuze uit opzetkoelvitrines om uw broodjes, frisdrank of gebak te presenteren. De vitrine moet de juiste maat hebben en precies passen bij het eten dat u erin aanbiedt aan uw gasten. Horeca Centrum Amsterdam biedt volop keuze aan opzetkoelvitrines. Wat uw zaak of gebruiksdoel ook is, de juist opzetkoelvitrine vindt u hier. Vind snel de ideale koelvitrine voor uw bedrijf door hier ons aanbod te bekijken. Van een compact model tot een grote vitrine met vriesfunctie, waarin u meer dan 20 soorten ijs kwijt kunt. Goed ook om te weten: de meeste van onze opzetkoelvitrines gebruikt in combinatie met GN-bakken in standaardmaten. Deze bestelt u er eenvoudig bij.

Opzetkoelvitrine voor horeca

Al onze opzetkoelvitrines zijn specifiek bedoeld voor de horeca. Dit houdt in dat ze ruime capaciteit hebben en bovendien zijn ontworpen met horecagebruik in gedachten. Denk aan specifieke functies zoals een gebaksvitrine, een ijsvitrine of een drankenvitrine. Kiezen voor een gekoelde vitrine voor een horeca-opstelling betekent ook kiezen voor kwaliteit. Elke opzetkoelvitrine moet de ideale omstandigheden bieden voor het eten dat u erin aanbiedt. Kwaliteit en versheid zijn in de horeca tenslotte harde randvoorwaarden. Ook zijn onze opzetkoelvitrines uitgerust met slimme technologie die het energieverbruik vermindert. Want bij de aanschaf van een koelvitrine moet natuurlijk ook rekening worden gehouden met het energieverbruik.

Compacte opzetkoelvitrine

Uw producten blijven lekker vers als u een opzetkoelvitrine gebruikt. De locatie waar u deze verse producten aanbiedt, kan natuurlijk verschillen. Zo zijn er opzetkoelvitrines in alle maten, ook voor op de toonbank. Dankzij de verscheidenheid aan vitrines die wij leveren, vindt u voor elke locatie in uw zaak de ideale compacte opzetkoelvitrine. Denk bijvoorbeeld aan vitrine, speciaal voor gebak. Deze compacte, gelaagde vitrines zijn ideaal om banket in aan te bieden. Hierin droogt gebak niet uit. Denk ook aan brede, lage modellen. Geschikt voor zo’n beetje alles. Van koude salades tot ijs. Stuk voor stuk klein en compact, geschikt voor een tafel of counter.

Online opzetkoelvitrine kopen

Bied gekoeld vers eten aan met opzetkoelvitrines van Horeca Centrum Amsterdam. Dankzij verscheidenheid, superieure kwaliteit en de aanpasbaarheid van individuele opzetkoelvitrines, maakt u makkelijk de ideale display. Hier vindt u de ideale opzetkoelvitrine voor elk product dat u maar kunt bedenken. Ook voor ijs en andere vriesproducten. U kunt hier trouwens ook al uw overige koelapparatuur bestellen. Van een vrieskist tot koelkast met transparante deur. Ongeacht de grootte van uw bestelling, kunt u altijd rekenen op snelle bezorging. Voor de meeste van onze producten geldt een levertijd van slechts enkele dagen.

Horeca apparatuur assortiment

Bent u opzoek naar ander apparatuur voor de horeca? Wij hebben een zeer ruim assortiment van horeca apparatuur Nieuwsgierig? Bekijk hier ons gehele assortiment.

Bain marie Koffiezetapparaat
Bakplaat Magnetron
Barkoeling Milkshaker
Blast chiller Opzetkoelvitrine
Blender Pastamachine
Broodrooster Percolator
Chafing dish Pizzaoven
Citruspers Poffertjesplaat
Combisteamer Rookoven
Contactgrill Salamander
Display koelkast Sapcentrifuge
Flessenkoelkast Snijmachines
Foodprocessors Soepketels
Friteuse Sous vide stick
Frietsnijder Staafmixer
Gasfornuis Tosti apparaat
Gebaksvitrine Vaatwasser
Grillplaat Vacuum machine
Heleluchtoven Voedseldroger
IJsblokjesmachine Vrieskast tafelmodel
IJscrusher