HomePastamachine

Pastamachine

Pastamachine toebehoren

In de horeca komt pasta natuurlijk niet uit een zakje. Uw pasta’s bereidt u vers, met bloem en ei, zoals het hoort. Dat is arbeidsintensief werk waar u best wel wat hulp bij kunt gebruiken. Zeker als het aankomt op het in de juiste vorm en dikte maken van het deeg. Een pastamachine is daarbij uw onmisbare hulpmiddel. Hier bij Horeca Centrum Amsterdam heeft u ruime keuze uit zowel handmatige als elektrische pastamachines.

Verse pasta met een pastamaker

Hoewel de meeste pastasoorten van hetzelfde deeg gemaakt zijn, is de vorm bij pasta erg belangrijk. Elke pastasoort heeft zijn eigen mondgevoel en mate waarin de saus geabsorbeerd wordt. U heeft dus behoefte aan een veelzijdige pastamachine waarmee u niet alleen verse pasta maakt, maar ook diverse soorten pasta. Zo maakt u de beste pastagerechten heerlijk vers. Werken met een pastamaker vergt enige oefening, maar voor u het weet is ermee werken een grote vanzelfsprekendheid. Met het grootste gemak maakt u in korte tijd grote hoeveelheden pasta, genoeg voor tientallen porties. Een prestatie die zonder pastamachine haast ondenkbaar is.

Elektrische pastamachine

Wilt u snel verse pasta kunnen bereiden? Kijk dan eens bij onze elektrische pastamachines. De machine is eenvoudig op een aanrecht te plaatsen en met de verschillende opzetstukken snijdt u eenvoudig diverse soorten pasta. Het verschil tussen een elektrische pastamaker en een gewone pastamaker is dat het snijden van de pasta bij die eerste automatisch gaat. Uw handen zijn dus vrij om het deeg voorzichtig door de rollen te leiden. Er is nog nooit een makkelijkere manier geweest om verse pasta te maken.

Pastamachine voor horeca

Met een van de pastamachines uit ons uitgebreide assortiment bereidt u gemakkelijk verschillende pastagerechten. Ideaal voor de horeca, waar deze flexibiliteit noodzakelijk is. Lasagne, spaghetti, tagliatelle en pappardelle zet u eenvoudig op tafel. Op veel pastamachines zitten standaard diverse opzetstukken. Vergeet ook zeker niet te kijken naar onze ruime selectie toebehoren voor de pastamachine. Daar vindt u onder meer nog meer opzetstukken, voor diverse soorten pasta. Werken met een pastamachine is altijd eenvoudig, ook pastamachines voor de horeca. In de basis zijn ze heel eenvoudig, wat ze ook makkelijk reinigbaar maakt. Als er pastagerechten op uw kaart staan, dan is er eigenlijk geen goede reden om geen pastamachine te nemen.

Online pastamachine kopen

Vers bereide pasta heeft de beste smaak. Snel en eenvoudig spaghetti, ravioli, lasagne, tagliatelle, pappardelle of fettuccine draaien? Met een pastamaker van Horeca Centrum Amsterdam is het zo eenvoudig als elke andere deegbereiding. Onze selectie omvat een breed scala aan hoogwaardige pastamachines. Elke machine kan pasta snel omzetten in de vorm en dikte die u wenst. Dezelfde pastamachine kan worden gebruikt om een verscheidenheid aan verse pasta’s te maken door verschillende hulpstukken te gebruiken. Een pastamaker bestelt u eenvoudig online en wij zorgen ervoor dat deze snel in huis is. Meestal al binnen enkele dagen.

Horeca apparatuur assortiment

Bent u opzoek naar ander apparatuur voor de horeca? Wij hebben een zeer ruim assortiment van horeca apparatuur Nieuwsgierig? Bekijk hier ons gehele assortiment.

Bain marie Koffiezetapparaat
Bakplaat Magnetron
Barkoeling Milkshaker
Blast chiller Opzetkoelvitrine
Blender Pastamachine
Broodrooster Percolator
Chafing dish Pizzaoven
Citruspers Poffertjesplaat
Combisteamer Rookoven
Contactgrill Salamander
Display koelkast Sapcentrifuge
Flessenkoelkast Snijmachines
Foodprocessors Soepketels
Friteuse Sous vide stick
Frietsnijder Staafmixer
Gasfornuis Tosti apparaat
Gebaksvitrine Vaatwasser
Grillplaat Vacuum machine
Heleluchtoven Voedseldroger
IJsblokjesmachine Vrieskast tafelmodel
IJscrusher Vrieskist
IJsmachine Vriezer
Inductie kookplaat Wafelijzer
Keukenmachine Warmhoudkast
Koelkast Warmhoudvitrine
Koelkast tafelmodel Warmtelamp
Koelvitrine Waterkoker
Koelwerkbank Wijnklimaatkast