Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HCAVacuum machine

Vacuum machine

Weggooien is zonde, maar de versheid van producten in de horeca moet wel gegarandeerd zijn. Het zorgt vaak voor dilemma’s. U wilt uw gasten niets anders dan het beste voorzetten, maar tegelijk zuinig zijn met etenswaren. Daarom kiest u voor een vacuümmachine. Hiermee houdt u diverse etenswaren lange tijd heerlijk vers.

Etenswaren en vloeistoffen vacuüm verpakken

Hier bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u diverse soorten vacuümmachines. Machines waarmee u in een handomdraai diverse soorten etenswaren vacuüm verpakt. Het voordeel daarvan is dat bederf nauwelijks plaatsvindt. Bederf, maar ook verlies van smaak en geur, vinden plaats door de invloed van lucht en omgeving. Door etenswaren of vloeistoffen hermetisch afgesloten en zonder lucht te verpakken, blijft de versheid van het product véél langer behouden. Smaak en geur blijven perfect en ook de houdbaarheid van het product verbetert. Zo hoeft u minder vaak iets weg te gooien en kunt u uw bereidingen beter voorbereiden. U kunt uw ingrediënten al voorbereiden en vacuüm verpakt klaarleggen.

Heerlijk vers en lang houdbaar

Bijna net zo belangrijk als versheid en hoge kwaliteit, zo belangrijk is timing. Met een vacuümmachine wordt het voorbereiden van uw gerechten nog eenvoudiger. Zodra de bestelling de keuken bereikt, liggen belangrijke ingrediënten al klaar, zonder dat de versheid eronder lijdt. Uw gasten genieten van het lekkerste eten, vers bereid. Terwijl u toch belangrijke tijd bespaart op de bereiding, zodat uw andere gasten ook op tijd hun eten krijgen. Met een vacuümmachine werkt u efficiënter dan ooit. Voordat de eerste bestelling van de dag gedaan is, is uw keuken al klaar voor een drukke dag.

Vacuümmachine voor horeca

Dat een vacuümmachine handig is, spreekt voor zich. Wel verschilt natuurlijk per horecazaak hoeveel capaciteit u nodig heeft. Veel horecazaken kunnen toe met een bescheiden vacuümmachine, terwijl andere meer capaciteit nodig hebben of zelfs vloeistoffen vacuüm willen verpakken. Bij het aanbod van Horeca Centrum Amsterdam vindt u diverse soorten vacuümmachines. Variërend van kleine modellen die ook thuis goed van pas komen, tot krachtige machines waarin u ook grote hoeveelheden vacuüm verpakt. Stuk voor stuk gaat het echter om professionele apparaten, van aansprekende merken als Hendi en Caterchef. U zet uw gasten het beste voor en gebruikt daarvoor ook de beste apparaten.

Online vacuümmachine kopen

Een vacuümmachine bestelt u eenvoudig online en wel hier, bij Horeca Centrum Amsterdam. U heeft hier keuze uit diverse soorten vacuümmachines. Kwaliteit is bij ons standaard. Iets dat geldt voor zowel onze vacuümmachines als al onze andere producten, waaronder ook diverse apparaten voor horeca. Als u geïnteresseerd bent in het vers houden van uw producten, moet u zeker ook ons aanbod vriezers en vrieskisten bekijken. Hier vindt u moderne koelapparaten van topkwaliteit, voor op haast elke plek in uw zaak. Al onze horeca-apparaten bezorgen wij doorgaans snel. Uw nieuwe vacuümmachine of andere apparaten, ontvangt u doorgaans binnen enkele dagen.

Horeca apparatuur assortiment

Bent u opzoek naar ander apparatuur voor de horeca? Wij hebben een zeer ruim assortiment van horeca apparatuur Nieuwsgierig? Bekijk hier ons gehele assortiment.

Bain marie Koffiezetapparaat
Bakplaat Magnetron
Barkoeling Milkshaker
Blast chiller Opzetkoelvitrine
Blender Pastamachine
Broodrooster Percolator
Chafing dish Pizzaoven
Citruspers Poffertjesplaat
Combisteamer Rookoven
Contactgrill Salamander
Display koelkast Sapcentrifuge
Flessenkoelkast Snijmachines
Foodprocessors Soepketels
Friteuse Sous vide stick
Frietsnijder Staafmixer
Gasfornuis Tosti apparaat
Gebaksvitrine Vaatwasser
Grillplaat Vacuum machine
Heleluchtoven Voedseldroger
IJsblokjesmachine Vrieskast tafelmodel
IJscrusher Vrieskist
IJsmachine Vriezer
Inductie kookplaat Wafelijzer
Keukenmachine Warmhoudkast
Koelkast Warmhoudvitrine
Koelkast tafelmodel Warmtelamp
Koelvitrine Waterkoker
Koelwerkbank Wijnklimaatkast