Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HomeSous vide stick

Sous vide stick

Goed koken is te leren, maar heeft altijd uitdagingen. Zo verliest eten vocht en smaak bij koken en braden. Sous vide koken is daarvoor de oplossing. Hierbij gaart u geleidelijk vacuümverpakte producten. Het resultaat is eten dat héérlijk vers blijft. Het is bovendien heel makkelijk. Meer dan een sous vide stick heeft u niet nodig.

Sous vide koken met sous vide stick

Sous vide koken is ongeëvenaard in het behoud van smaak en textuur. Dat komt niet alleen door de vacuümverpakking van de producten, maar ook door de relatief lage temperatuur. Want technisch gezien is de term ‘sous vide koken’ onjuist. Sous vide garing blijft altijd onder het kookpunt. Voor diverse soorten vlees ligt de garingstemperatuur op 70 graden Celsius, terwijl andere producten op soms slechts 50 graden Celsius verwarmd worden. Dit verschilt per product en heeft invloed op het resultaat. Controleer dus altijd goed welke temperatuur geschikt is voor uw product. Goed om te weten: onze sous vide sticks zijn nauwkeurig in te stellen.

Wat is de beste sous vide stick?

Natuurlijk hangt het van uw bereiding af, wat de beste sous vide stick is. Hier bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u alleen sous vide sticks van de hoogste kwaliteit, met een groot temperatuurbereik. Capaciteit is wel een belangrijke overweging. Elke sous vide stick heeft een maximale hoeveelheid water die tot de aangegeven temperatuur verwarmd kan worden. Als u de sous vide stick voor horeca gebruikt, kan het verstandig zijn om aan de hoge kant te gaan zitten. Dan weet u zeker dat u ook bereidingen voor grotere gezelschappen probleemloos bereidt.

Sous vide stick voor horeca

Hier bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u hoogwaardige sous vide sticks van professionele kwaliteit. Deze stellen u niet alleen in staat om heerlijke bereidingen sous vide te maken, maar ook in de hoeveelheden die u nodig heeft. Onze meer geavanceerde sous vide sticks en sous vide apparaten worden zéér compleet geleverd, inclusief digitaal bedieningspaneel en de mogelijkheid om bereidingen op te slaan. Zo bereidt u gerechten met enkele drukken op een knop en heeft u er verder geen omkijken meer naar. Dat scheelt u veel tijd in de keuken.

Online sous vide stick kopen

Kiest u voor sous vide? Dan heeft u een goede sous vide stick nodig en eigenlijk niets meer. Dat is het prachtige aan deze manier van koken. Prachtig is ook het aanbod sous vide sticks dat u hier vindt. Van bescheiden modellen die u ook thuis in de keuken gebruikt, tot apparaten waar alles aan en op zit dat u zich maar kunt wensen. Gaat u aan de slag met sous vide? Dan komt een vacuümmachine ook goed van pas. Net als vele andere van onze producten. Bekijk ons aanbod en bestel alles dat u nodig heeft.

Horeca apparatuur assortiment

Bent u opzoek naar ander apparatuur voor de horeca? Wij hebben een zeer ruim assortiment van horeca apparatuur Nieuwsgierig? Bekijk hier ons gehele assortiment.

Bain marie Koffiezetapparaat
Bakplaat Magnetron
Barkoeling Milkshaker
Blast chiller Opzetkoelvitrine
Blender Pastamachine
Broodrooster Percolator
Chafing dish Pizzaoven
Citruspers Poffertjesplaat
Combisteamer Rookoven
Contactgrill Salamander
Display koelkast Sapcentrifuge
Flessenkoelkast Snijmachines
Foodprocessors Soepketels
Friteuse Sous vide stick
Frietsnijder Staafmixer
Gasfornuis Tosti apparaat
Gebaksvitrine Vaatwasser
Grillplaat Vacuum machine
Heleluchtoven Voedseldroger
IJsblokjesmachine Vrieskast tafelmodel
IJscrusher Vrieskist
IJsmachine Vriezer
Inductie kookplaat Wafelijzer
Keukenmachine Warmhoudkast
Koelkast Warmhoudvitrine
Koelkast tafelmodel Warmtelamp
Koelvitrine Waterkoker
Koelwerkbank Wijnklimaatkast