Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
HCACitruspers

Citruspers

Bij een luxe ontbijt hoort versgeperste jus d’orange. Ook worden tal van gerechten op smaak gebracht met een beetje citroensap. De unieke smaak van citrusvruchten gebruikt u in de keuken volop. Zowel thuis als in de professionele horecakeuken. Met een goede citruspers beschikt u altijd over vers sap. Bekijk hier onze citruspersen en bestel.

Altijd vers sap met een citruspers

Een citruspers is compact en overal mee naartoe te nemen. Catering op locatie of wellicht een vakantie? U beschikt altijd over vers sap met een reguliere citruspers. Voor het grotere werk zijn er natuurlijk ook elektrische citruspersen. Sterker nog: onze citruspersen zijn er in tal van maten en soorten, zodat u altijd precies vindt wat u nodig hebt. Bijvoorbeeld voor dat kleine schuitje sap in enkele van uw gerechten of drankjes, of alle jus d’orange die u nodig hebt voor een uitgebreid ontbijtbuffet voor tientallen mensen. En zelfs als u niet voorziet dat u een citruspers nodig heeft, is deze nuttig. Want een citruspers komt gegarandeerd van pas.

Citruspers van horecakwaliteit

Als u een citruspers koopt voor horecagebruik, moet u natuurlijk op de kwaliteit kunnen vertrouwen. Dat geldt des te meer voor een elektrische citruspers, die de benodigde hoeveelheid sap moet kunnen persen. Bij onze productbeschrijvingen geven we daarom altijd aan hoeveel sap u ermee perst. Daarnaast vindt u hier uitsluitend citruspersen van topmerken als Hendi, Severin en Santos. Zij maken persen en andere hulpmiddelen voor in de keuken met intensief gebruik in gedachten. Als u zo’n pers slechts af en toe gebruikt, is dat geen probleem. Maar deze persen zijn zonder meer geschikt voor intensief en continu gebruik.

Elektrische citruspers

Maak het uzelf gemakkelijk met een elektrische citruspers. Met een elektrische citruspers hoeft u in principe niets te doen. Afhankelijk van het model dient u hooguit het fruit voor te snijden. Zo’n elektrische citruspers is ideaal voor wanneer u grote hoeveelheden sap nodig heeft. Bij een ontbijtbuffet, bijvoorbeeld. Zo heeft u altijd voldoende vers sap beschikbaar. Ook als u niet per se grote hoeveelheden nodig heeft, bespaart een elektrische citruspers u tijd en moeite. Deze persen zijn redelijk compact en daarmee ook thuis goed te gebruiken. Niet in de laatste plaats omdat vrijwel alle onderdelen in de vaatwasser kunnen. Ook daar bespaart u dus veel moeite.

Online citruspers kopen

Door gebruik te maken van een citruspers uit het uitgebreide assortiment van Horeca Centrum Amsterdam, perst u heerlijke verse sappen. Hierdoor kunnen citrusvruchten zoals sinaasappels, limoenen en grapefruits gemakkelijk worden geperst. Als u uw eigen sappen perst in plaats van ze al geproduceerd te kopen, bespaart u ook op de kosten. Het is ook lekkerder en gezonder. Een elektrische citruspers is een verstandige investering voor wie van gemak houdt. Over gemak gesproken. Bestellingen bij Horeca Centrum Amsterdam worden meestal al binnen enkele dagen bezorgd.

Horeca apparatuur assortiment

Bent u opzoek naar ander apparatuur voor de horeca? Wij hebben een zeer ruim assortiment van horeca kwaliteit. Nieuwsgierig? Bekijk hier ons gehele assortiment horeca apparatuur.

Bain marie Koffiezetapparaat
Bakplaat Magnetron
Barkoeling Milkshaker
Blast chiller Opzetkoelvitrine
Blender Pastamachine
Broodrooster Percolator
Chafing dish Pizzaoven
Citruspers Poffertjesplaat
Combisteamer Rookoven
Contactgrill Salamander
Display koelkast Sapcentrifuge
Flessenkoelkast Snijmachines
Foodprocessors Soepketels
Friteuse Sous vide stick
Frietsnijder Staafmixer
Gasfornuis Tosti apparaat
Gebaksvitrine Vaatwasser
Grillplaat Vacuum machine
Heleluchtoven Voedseldroger
IJsblokjesmachine Vriezer
IJscrusher Vrieskast tafelmodel
IJsmachine Wafelijzer
Inductie kookplaat Warmhoudkast