Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HCAVierkante borden

Vierkante borden

Een bord is rond, toch? Meestal is dat zo, maar steeds vaker niet. En waarom zou het ook. Zeker in de horeca is de presentatie van eten bijna net zo belangrijk als het eten zelf en dus ga je voor iets origineels. Dat kan op tal van manieren, maar bijzonder tafelservies is alvast een goede manier. Kies op deze pagina uit tal van vierkante borden.

Vierkante dinerborden

Als hoofdmaaltijd is het diner natuurlijk de grote blikvanger van alle maaltijden, met het hoofdgerecht dat de toon zet. Dat vraagt om prachtige, maar ook praktische presentatie. Een bord dat mooi is fijn, maar het diner moet natuurlijk ook goed passen. Vrijwel elk gerecht en elke gang kan op vierkante borden worden geserveerd. Daarvoor kiest u meestal voor iets grotere vierkante borden. Er zijn vierkante dinerborden van 18 tot 30 cm breedte. Daarop kunnen de meeste hoofdgerechten opgediend worden. Zo kiest u ook makkelijk een formaat dat past bij uw zaak en het type gerechten dat u voornamelijk opdient.

Zwarte vierkante borden

Zo belangrijk als de grootte van een vierkant bord is, zo belangrijk is de kleur. Zwarte vierkante borden zijn bijzonder chic, maar er is hier keuze uit diverse soorten vierkante borden. Zo bestelt u hier bij Horeca Centrum Amsterdam naar witte en zwarte vierkante borden ook glasborden. Hiermee verrast u uw gasten gegarandeerd en kiest u per gerecht een passende presentatie. Ook bevatten diverse vierkante borden extra designelementen, waardoor ze er nóg meer uitspringen. Geen van deze borden is hetzelfde en allemaal stellen ze u in meer of mindere mate in staat om het net even anders dan anders te doen.

Borden set vierkant

Of u nu vierkante borden aanschaft voor uw horecazaak of voor thuis, u heeft nooit slechts één bord nodig. Aantal van vier, zes of meer liggen voor de hand. Hoewel enkele vierkante borden hier bij Horeca Centrum Amsterdam ook individueel kunnen worden aangeschaft – handig als u een kapot exemplaar vervangt – zijn de meeste van onze borden verkrijgbaar in sets van drie, zes of twaalf. Ook voor bij u thuis in de kast bestelt u dus eenvoudig een praktisch aantal vierkante borden. Stuk voor stuk sterk en stapelbaar, dus deze borden zet u met plezier in de kast.

Online vierkante borden kopen

Ook borden en al uw andere horecabenodigdheden bestelt u eenvoudig online. Hier profiteert u van een zeer ruim aanbod vierkante borden van uitsluitend horecakwaliteit. Wasbestendige en krasvaste borden waar u nog vele jaren plezier van heeft. Deze bestelt u samen met al het andere dat u op tafel zet tijdens een diner, lunch of andere gelegenheid. Alles dat u hier bestelt, wordt snel bij u bezorgd in Nederland en België. In de meeste gevallen ontvangt u vierkante borden en andere bestelde producten binnen één week. Zo zet u al snel op originele wijze het lekkerste eten op tafel.

Borden assortiment

Bent u opzoek naar andere borden? Wij hebben een zeer ruim assortiment verschillende horecakwaliteit borden. Bekijk ons gehele assortiment borden.

Bamboe borden Melamine borden
Coupe bord Ontbijtborden
Diepe borden Pastaborden
Dinerborden Pizzaborden
Gebaksbordje Platte borden
Emaille borden Porseleinen borden
Gekleurde borden Soepborden
Glazen borden Vierkante borden
Gourmet borden Witte borden
Houten borden Zwarte borden
Leisteen borden